Ce spune Teo Trandafir despre hainele din blană naturală

Publicat pe

Prezentă la gala „Bravo, ai stil!' în calitate de jurat Teo Trandafir le-a taxat pe concurentele care au purtat o piesă vestimentară extrem de controversată: haina din blană naturală.

 

Tematica propusă concurentelor a fost în spiritul sărbătorilor de iarnă, însă hainele din blană naturala nu au fost deloc pe placul lui Teo.

 

concurenta-andreea1

 

Din punctul meu de vedere este hidos sa sacrifici un animal ca sa ii porti blana. Mi se pare bizar sa tai labutele unui animal ca sa le pui la caciula aceea… Ce mi s-a parut si mai teribil este faptul ca ne-am fi dorit mai multa blanita, nu a murit suficienta vulpe, ci vrem mai multe animale pe care sa le despuiem, sa le luam blana si sa ne-o punem pe noi, ca mai apoi sa aparem amabile si dragute. Este infiorator', si-a sustinut Teo pledoaria.

 

Atitudinea lui Teo în aceasţă privinţă nu este singulară, un număr extrem de mare de celebrităţi militând pentru interzicerea comercializării hainelor de blană.

 

teo-la-bravo-ai-stil1

 

PETA, organizaţiacare luptă pentru apărarea drepturilor animalelor, a lansat de-a lungul timpului mai multe campanii susţinute de vedete.

 

Gala Bravo, ai stil!' va fi difuzată în aceasta sâmbătă, de la ora 22:00, la Kanal D.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter