Ce a spus Dani Oțil despre Lidia Buble, de față cu sora ei, Estera: „Ești bolnavă? Am crezut că suferi din dragoste”

Publicat pe

Lidia Buble și sora ei, Estera, au fost invitate în emisiunea lui Dani Oțil și a lui Răzvan Simion. Soțul Gabrielei Prisăcariu a profitat de ocazie și i-a adresat artistei cele mai îndrăznețe întrebări, la ‘Neatza cu Răzvan și Dani. Acesta s-a arătat interesat de ce s-a mai întâmplat în viața solistei, în perioada în care a hotărât să se țină departe de lumina reflectoarelor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble și sora ei, Estera, cea cu care a făcut echipă la Asia Express, au fost prezente în emisiunea lui Dani Oțil și a lui Răzvan Simion. Cu această ocazie, partenerul Gabrielei Prisăcariu i-a adresat cântăreței mai multe întrebări îndrăznețe, chiar de față cu ruda ei.

Ce a spus Dani Oțil despre Lidia Buble, de față cu sora ei, Estera: „Ești bolnavă? Am crezut că suferi din dragoste'Ce a spus Dani Oțil despre Lidia Buble, de față cu sora ei, Estera: „Ești bolnavă? Am crezut că suferi din dragoste'

Lidia Buble e una dintre cele mai iubite artiste din România. Acum ceva timp, vedeta a decis stea departe de lumina reflectoarelor pentru o vreme, perioadă în care a „dispărut' de pe Instagram. Acum, ea a venit la ‘Neatza cu Răzvan și Dani însoțită de sora ei, Estera, emisiune în care Dani Oțil i-a adresat mai multe întrebări „incomode'.

Citește și: Ce decizie au luat judecătorii în procesul în care e implicată Lidia Buble.Ce trebuie să facă polițiștii

Citește și: Ce a răspuns Lidia Buble când a fost întrebată, de față cu Răzvan Simion, dacă este într-o relație:”Tu vrei să mă prinzi și…”

Citește și: Bianca Drăgușanu, atac subtil către mama și sora lui Gabi Bădălău, după scandalul de la petrecere:„Acolo unde nu te vrea nici soacra, nu te place nici cumnata…'

Citește și: Ramona Păuleanu, declarații dureroase despre băiețelul ei născut prematur:„Copil cu 16 diagnostice, numit de multe ori geamăn compromis'

Ce a spus Dani Oțil despre Lidia Buble, de față cu sora ei, Estera

Având în vedere că Lidia Buble nu a venit singură, ci alături de sora ei, Dani Oțil nu a evitat nici subiectele legate de familie. Printre altele, gazda matinalului de la Antena 1 s-a arătat interesat să afle dacă talentul cântăreței este sau nu o moștenire.

În același timp, Dani Oțil a susținut că Lidia Buble și sora ei, Estera, seamănă foarte bine, mai ales după ce artista a decis să se facă șatenă. Legat despre talentul artistei, ruda vedetei a mărturisit că toți din familia lor cântă bine.

„Dani Oțil: Să nu o recunoști pe Lidia când o vezi așa. Un interviu foarte greu pentru mine. Eu mi-am dat seama să semănați foarte mult, mai ales acum.

Tu pari mai coaptă la cap (n. red. Estera), mi s-a părut că ești mai mare. Estera, bine că ai venit, că am niște întrebări foarte intime. Se zice că din toată familia nu doar Lidia cântă cel mai bine.

Estera Buble: În familia noastră toți cântăm bine. Dintre fete, cred că ea are cea mai puternică voce. Bună o avem toate, dar ea are tot pachetul. Că nu e cea mai frumoasă din familie, asta e evident.

Dani Oțil: Aș fi vrut să mai fac o glumă cu nasul, dar la cum mi-am luat-o data trecută. Fără glume cu nasul Lidiei Buble.

Lidia Buble: Eu nu știam că am nasul mare până să ajung în București. Mi-ai spus tu, mi-au scris oamenii în comentarii', așa a arătat discuția dintre cei trei, din platou emisiunii de la Antena 1.

Dani Oțil, către Lidia Buble: „Am crezut că suferi din dragoste'

Printre altele, Dani Oțil i-a spus Lidiei Buble că fanii ei ar fi îngrijorați din cauza aparițiilor ei în public. Mai exact, potrivit spuselor prezentatorului, internauții ar fi început să-și ridice semne de întrebare în privința stării de sănătate a cântăreței, după ce au văzut că a slăbit.

„Dani Oțil: Fanii au remarcat că ești ca o scândură. Ești bolnavă?

Lidia Buble: Nu.

Dani Oțil: Am crezut că suferi din dragoste și m-am speriat', a fost dialogul dintre Lidia Buble și Dani Oțil.

Sursă foto: Instagram, Captură video

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter