Ce talisman de protecție poartă Meghan Markle. E foarte popular și la noi și îl ferește pe purtător de energiile negative și de deochi!

Publicat pe

Meghan Markle este cunoscută pentru stilul ei vestimentar, dar și pentru faptul că poartă un gen de bijuterii mai neobișnuit pentru membrii familiei regale. Iată care este cel mai recent talisman pe care și-a achiziționat fosta Ducesă de Sussex pentru a se proteja de energiile negative!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În ultimele luni, viața lui Meghan Markle s-a schimbat complet, după ce ea și Prințul Harry au renunțat la statutul de membri seniori ai Familiei Regale britanice și sa-u mutat în Canada, iar apoi în SUA, la Los Angeles.

Deși s-au străduit din răsputeri să iasă din atenția tabloidelor britanice, cei doi foști Duci de Sussex nu au reușit complet, dar acum, cel puțin, acțiunile lor nu mai sunt legate de Familia Regală britanică. Cu toate acestea, se pare că Meghan simte nevoia unei protecții suplimentare, drept urmare nu o dată a fost văzută purtând la gât talismane pentru alungarea energiilor negative.

Dacă acum doi ani soția Prințului Harry afișa un inel cu Mâna Fatimei, un puternic talisman de protecție împotriva deochiului și a energiilor negative, recent a fost văzută purtând la gât un medalion „evil eye”, cunoscut și ca „ochiul răului”, extrem de popular atât în Turcia, în Grecia, cât și la noi în țară.

„Evil eye” alungă duhurile rele

Micuțul ochi albastru are misiunea de a proteja oamenii de duhurile și ispitele rele (în credința poporului turc, ochiul rău' te protejează de toate energiile negative, care vor fi îndreptate spre el și vor dispărea) și poate fi întâlnit în brățări, inele, medalioane, dar și atâtrnat în copaci, în mașini și deasupra ușii caselor, pentru protecție.

Meghan Markle a avut recent o apariție video surpriză, prin intermediul platformei Zoom, unde a intrat pe chat pentru a vorbi cu o clientă a fundației de caritate pentru femei, Smart Works, pe care o patronează. Evident că fanii au remarcat imediat superbul pulover burgundy, dar și cele două lănțișoare fine pe care le purta la gât. Iar unul dintre ele, The Edge Of Ember „Visionary Charm Necklace”, reprezentând un „evil eye”, are un mesaj extrem de puternic.

La fel ca și Mâna Fatimei, micuțul ochi de culoare albastră a fost ales de Meghan pentru a îndepărta energiile negative și, ținând cont de faptul că viața ei și a lui Harry a intrat deja pe făgașul dorit, se pare că micul talisman își face pe deplin datoria. La fel și medalioanele cu zodiile lui Harry și Archie.

Foto: Hepta, captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter