Gabriela Oțil, după ce a fost criticată pentru că a ieșit în club cu prietenele: „Am fost șocată de reacții. Eu când stau acasă cu cel mic...”

Publicat pe

Ce le-a transmis Gabriela Oțil celor care au criticat-o pentru că a ieșit în club cu prietenele ei. Gabriela Oțil a primit un val de reacții negative după ce a ieșit în club alături de prietenele ei. În tot acest timp, Dani Oțil a rămas acasă cu Luca Tiago, fiul celor doi. Iată ce reacție a avut modelul, după ce internauții l-au numit pe prezentatorul de la Antena 1 „bonă'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Gabriela și Dani Oțil și-au început povestea de iubire în 2018. De atunci, ei au rămas împreună și au construit o familie absolut superbă. La începutul anului 2020 s-au logodit, cununia a avut loc pe 15 mai 2021 și au devenit părinți pentru prima dată pe 11 septembire 2021. De când a apărut oe lume fiul lor, Luca Tiago, aceștia au atras din ce în ce mai mult privire celor din jur. Recent, modelul a postat rețelele de socializare o fotografie din club, iar fanii au reacționat imediat.

Gabriela Oțil, după ce a fost criticată pentru că a ieșit în club cu prietenele: „Am fost șocată de reacții. Eu când stau acasă cu cel mic...'Gabriela Oțil, după ce a fost criticată pentru că a ieșit în club cu prietenele: „Am fost șocată de reacții. Eu când stau acasă cu cel mic...'

Aceasta a fost aspru criticată de fani pentru că a ieșit în club alături de prietenele ei. În tot acest timp, Dani Oțil a rămas acasă cu bebelușul.

Citește și: Ce decizie au luat judecătorii în procesul în care e implicată Lidia Buble.Ce trebuie să facă polițiștii

Citește și: Ce a răspuns Lidia Buble când a fost întrebată, de față cu Răzvan Simion, dacă este într-o relație:'Tu vrei să mă prinzi și…'

Citește și: Bianca Drăgușanu, atac subtil către mama și sora lui Gabi Bădălău, după scandalul de la petrecere:„Acolo unde nu te vrea nici soacra, nu te place nici cumnata…’

Citește și: Ramona Păuleanu, declarații dureroase despre băiețelul ei născut prematur:„Copil cu 16 diagnostice, numit de multe ori geamăn compromis’

Ce le-a transmis Gabriela Oțil celor care au criticat-o pentru că a ieșit în club cu prietenele ei

Gabriela Oțil a fost absolut șocată de reacția imediată a fanilor, după ieșirea sa în club. Aceștia au criticat-o aspru și l-au denumit pe Dani „bonă'. La scurt timp după, ea a ieșit public și le-a transmis un mesaj acestor oameni.

„Sincer, am fost șocată de reacția celor din jur. Nu am mai ieșit în club de foarte mult timp, iar când am ieșit și bineînțeles, soțul a stat acasă cu cel mic, a fost numit ‘bonă. Eu nu sunt numită astfel când stau acasă cu cel mic, și nu am înțeles de ce. Nu cred că se poate schimba mentalitatea din România, pentru că așa am fost educați și este foarte greu să se schimbe asta' – a declarat Gabriela, pentru Click!.

Mesaj pentru ccei care au criticat-o

Gabriela Oțil a punctat faptul că oamenii care nu o cunosc ar trebui să își ocupe timpul cu altceva, nu cu critica la adresa sa. Ea speră ca toate aceste răutăți să se încheie cât mai repede.

„Pentru unii români am un mesaj. Îi rog să fie mai buni și să lase mesajele răutăcioase, mai ales când nu cunoașteți oamenii respectivi și nu știți cum sunt ei, de fapt. Cred că ar trebui ca timpul acela să-l ocupați cu altceva', a mai spus ea pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter