Ce tratament dur a început Adda împotriva Boreliozei: „Acel moment când reziști la o temperatură de 60 de grade”

Publicat pe

Ce tratament dur a început Adda pentru boala de care suferă. Artista a aflat, după un an și jumătate de diagnostice greșite, că se confruntă, de fapt, cu boala Lyme sau borelioză. Ea urmează acum mai multe terapii deloc confortabile, dar și injecții, pentru a-și trata afecțiunea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Celebra cântăreață a fost diagnosticată greșit vreme de un an și jumătate. Astfel, vedeta a umblat pe la diverși medici, care i-au recomandat diverse teste, medicamente sau regimuri alimentare. În final, soția lui Cătălin Rizea a aflat boala de care suferă și urmează tratamentul corect.

Ce tratament dur a început Adda împotriva Boreliozei: „Acel moment când reziști la o temperatură de 60 de grade'Ce tratament dur a început Adda împotriva Boreliozei: „Acel moment când reziști la o temperatură de 60 de grade'

Acum mai bine de un an și jumătate, Adda făcea analize peste analize și consulta medici din mai multe specializări, în disperarea de a afla cauzele reacțiilor sale alergice de la nivelul pielii. Inițial a fost diagnosticată cu dermografism și chiar trimisă la Psiholog pe motiv că își imaginează anumite simptome.

Citește și: Cum se simte Adda, la câteva luni după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme. A postat imagini cu pielea ei:„Sunt încă în celule, dar…'

Citește și: Adda a luat borelioza de la mama sa și, de fapt, a avut-o de la naștere:„Se transmite de la mamă la făt'

Citește și: Prima imagine cu fetița Denisei Filcea și a lui Flick:”Prin tine se explică Dumnezeu”. Cum arată Eva Maria

Citește și: Ce părere are Cătălin Botezatu despre Dana Budeanu:„Mă uit singur și…'

Ce tratament dur a început Adda împotriva Boreliozei

Artista a aflat, după un an și jumătate de căutări, că suferă, de fapt, de boala Lyme, care apare de obicei în urma unei mușcături de căpușe, însă bacteria se poate transmite și congenital, de la mamă la făt. După mai multe diagnostice și tratamente greșite, vedeta urmează mai multe terapii și a început deja prima doză de injecție. Ea este mereu activă pe rețelele sociale, astfel că, și de data asta, cântăreața a postat câteva fotografii, alături de un mesaj emoționant.

„Acel moment când reziști la o temperatură de 60 de grade, corpul tău atingând 40, o oră și ceva. Merit o ciocolată! Da, încă nu o mănânc. După ce se duce Gogutz (n.r. boala de care suferă) la mă-sa, o halesc pe toată!

Sunt la Constanta de două zile și mă simt cel mai în siguranță alături de echipa de oameni faini de aici. Am venit la tratamente de hiperbară, hipertermie și să fac prima doză injectabilă ca să-i dau lu Gogu să zacă. Multumesc încă o dată dr Bogdan Cristian Ion, dr Ana Maria Dinu și întregului personal (…).

Pe lângă faptul că sunteți DOCTORI, ASISTENTE – pasionați și tratați niște probleme atât de dificil de abordat, sunteti OAMENI cu litere mari… și nah… nu știu ce să mai zic să nu fiu prea emoțională. Dar sunteți minunați! Și vă mulțumesc!', a scris Adda pe contul de Facebook.

Câți bani a dat Adda pe analizele medicale

Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, ea a povestit ce sumă de bani a dat pe analizele medicale, cât timp a fost diagnosticată greșit de către unii medici. 

„Te doare, umarul, piciorul, amețeală, probleme de concentrare, ceață pe ochi, spasme, nu-ți simți anumite părți ale corpului. Am dat 15.000 de euro pe analize, analizele arată perfect, medicii zic că nu ai nimic, că e de la cap, e o boala foarte greu de diagnosticat. Mi-ar plăcea ca medicii sa acorde mai multă atenție, cazul meu să fie un exemplu.

M-am testat și așa am aflat, după ce a am avut prima parestezie la volan, Borelia vine cu niște co-infecții. Atunci mi-am dat seama că s-ar putea să fie Borelia.

Datorită alimentației am reușit cumva să țin simptomele sub control, dar când a început cu afectare neurologică nu mai poți să ții sub control cu salată verde. Eu am fost un caz fericit, că la mine doar s-a inflamat creierul, boala nu a apucat să mănânce din el, să îi facă găurele’, a spus Adda, în emisiunea de la PRO TV.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter