Cea mai nouă tehnologie în reducerea de dioptrii: laserul RelEx Smile PRO

Publicat pe

„Smile' este un termen care duce cu gândul la zâmbete și bucurie însă în același timp, denumește un concept cunoscut cu precădere de cei care au probleme cu vederea și care doresc să își corecteze dioptriile cu ajutorul noilor tehnologii existente. Smile este mai mult decât zâmbet – este șansa de a vedea din nou bine, fără a mai fi nevoit să porți ochelari. Iată câteva informații despre ce este RelEx Smile PRO și cum pot fi corectate dioptriile cu ajutorul acestui laser.

Ce este RelEx Smile?

SMILE este acronim pentru Small Incision Lenticule Extraction, fiind o nouă generație de corecție a miopiei sau ale altor boli oftalmologice, cu ajutorul laserului. Tehnologie modernă în totalitate, tehnica de reducere de dioptrii RelEx Smile face posibilă corectarea defectelor de vedere fără a fi necesară deschiderea corneei sau îndepărtarea stratului superficial al acesteia, așa cuum se face în operațiile clasice. 

Procedura în sine este destul de simplă, nefiind nevoie decât de tăierea lenticulei cu ajutorul laserului – operație care durează mai puțin de 30 de secunde – apoi de eliberarea aderenței lentilei, astfel încât aceasta să fie îndepărtată. Ultilmul pas durează câteva minute, însă întreaga intervenție se realizează sub anestezie locală, prin utilizarea unor picături oftalmice. 

De ce să apelezi la reducerea dioptriilor prin tehnologia RelEx Smile Pro?

Procedura de reducere de dioptrii cu tehnica smile pro este, în sine, extrem de rapidă și eficientă. Tocmai de aceea este și o procedură recomandată de specialiștii în domeniu. Recuperarea definitivă se realizează extrem de rapid – în maximum două săptămâni de la intervenție, iar riscul de uscăciune a ochiului este redus semnificativ. De asemenea, nu există durere postoperatorie și niciun risc de afectare a lamboului corneean. 

Există și câteva dezavantaje care merită amintite, astfel încât pacienții să cunoască de la bun început toate datele problemei. Acestea se referă la domeniul de acțiune – doar pacienții care suferă de miopie sau astigmatism pot apela la această soluție, la sensibilitatea crescută la lumină care ar putea apărea, dar și la retușarea postoperatorie care poate fi mai complicată. 

RelEx Smile Pro devine, în acest fel, soluția ideală pentru cei care doresc reducerea eficientă și rapidă a dioptriilor, fără timp pierdut și bătăi de cap, dar cu rezultate remarcabile în cel mai scurt timp posibil. RelEx Smile Pro devine astfel, mai mult decât o tehnologie. 

Libertatea.ro
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă