Cele mai amuzante glume și meme-uri despre Meghan Markle și Prințul Harry după Megxit

Publicat pe

Imediat după ce Ducii de Sussex au anunțat că renunță la titlul de membri seniori ai familiei regale britanice, internetul s-a activat și au apărut zeci de glume și meme-uri, care mai de care mai amuzantă. Iată-le pe cele mai savuroase!

Scandalul dezertării Ducilor de Sussex din rândurile membrilor familiei regale britanice, cunoscut și sub numele de Megxit (ca să înțelegem cu toții cine e considerat adevăratul artizan al scindării!), a fost nu numai un motiv de scandal și de controversă, ci și de amuzament pentru internauți. La scurt timp după ce s-a aflat despre alegerea lui Meghan Markle și a Prințului Harry, pe Facebook, pe Twitter sau pe Instagram s-au viralizat zeci de meme-uri haioase și glume savuroase făcute pe seama Ducilor de Sussex.

De departe cel mai simpatic meme este cel ce o înfățișează pe Meghan alături de comentariul: Prima femeie din istorie care a transformat un prinț într-un broscoi. O glumă „pentru cunoscători” este și cea în care Prințesa Elisabeta a II-a a Marii Britanii, aflată în biserică, la nunta lui Meghan cu Harry, se uită ciudat la Meghan, fotografie căreia i-a fost atașat următorul tex: Când pui la cale un accident de mașină, dar îți amintești că deja ai folosit ideea asta o dată.

Meghan Markle, comparată cu Yoko Ono sau… inamicul public nr. 1

La fel de amuzante sunt și zecile de meme-uri care se referă la viitoarele locuri de muncă ale lui Harry și Meghan, care sunt prezentați lucrând amândoi la… Castel (White Castle e un lanț de fast-food din SUA), în timp ce unul dintre cele mai simpatice îl are în prim-plan pe Harry angajat la McDonald’s.

Excelentă și analogia Meghan Markle – Yoko Ono (cea mai detestată femeie și soție de artist din lume), Harry – John Lennon și extrem de haioase referirile la Peggy Bundy sau la faimosul film Taken, iar acesta pare să fie doar începutul. Vă lăsăm, așadar, să vă delectați cu imaginile!

Foto: Hepta, Instagram, Twitter

Cele mai amuzante glume și meme-uri despre Meghan Markle și Prințul Harry după MegxitCele mai amuzante glume și meme-uri despre Meghan Markle și Prințul Harry după Megxit
 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă