Cele mai cool fotografii ale săptămânii pe Instagram

Publicat pe

Pentru că lista vedetelor ce obișnuiesc să își împartă viața pe Instagram este foarte lungă, am selectat cele mai interesante fotografii postate de acestea în ultimele zile.

 

 

Cele mai cool fotografii ale săptămânii pe InstagramCele mai cool fotografii ale săptămânii pe Instagram

 

Ca în fiecare săptămână, revenim cu cele mai interesante fotografii postate de vedete și celebrități pe conturile personale de Instagram. Smiley, Sore, Adelina pestrițu, Inna, Victoria Beckham, Selena Gomez sau Demi Lovato, împărtășesc cu fanii noutățile, ținutele pe care le poartă sau cum și unde aceștia își petrec vacanța.

 

 

 

Recent ajuns din vacanța din Thailana Smiley le-a mărturisit fanilor ca îi este dor de vară, Laura Cosoi a anunțat că lucrează deja la al doilea volum de rețete alături de soțul său, iar Alina Eremia a anunțat lansarea unui nou single. Feli se menține în formă la sală, iar Inna pe minunatele insule din Bali.  Nu în ultimul rând, Sore și Andra ne arată ce frumoasă este iubirea alături de partenerii de viață.

 

 

Nici vedetele internaționale nu se lasă mai prejos, Victoria Beckham a anunțat colaborarea ei cu Estee Lauder iar Gigi Hadid și Tommy Hilfinger s-au bucurat de lansarea noii colecții. Selena Gomez a reintrat în atenția publică, iar Thalia țopăie de fericire pentru că este nominalizată la premiile Latin Grammy. Demi Lovato nu s-a lăsat mai prejos aceasta dezvăluind ținuta de la Grammy, artista a fost pentru prima oară nominalizată în cadrul unei categorii cu albumul Confident.

 

 

Fotografiile săptămânii vin din partea celor care au participat la premiile Grammy, mai exact: Britney Spears care a arătat înaintea covorului roșu ce ținută va purta la Premiile Grammy. Lady Gaga fiind cea care s-a fotografiat alături de marea câștigătoare a serii trecute: Adele.

 

 

Bianca Ion

Foto: Instagram 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter