Cele mai cool fotografii ale săptămânii pe Instagram

Publicat pe

Pentru că lista vedetelor ce obișnuiesc să își împartă viața pe Instagram este foarte lungă, am selectat cele mai interesante fotografii postate de acestea în ultimele zile.

Ca în fiecare săptămână, revenim cu cele mai interesante fotografii postate de vedete și celebrități pe conturile personale de Instagram. Atmosfera de sărbătoare plutește deja în aer, iar Caitlyn Jenner s-a apucat de decorat casa cu figurine specifice Crăciunului. Sofia Vergara și Olivia Munn dau dovadă de multă pricepere în bucătărie, postând fotografii din timpul procesului de gătire, în timp ce Lily Collins și Karlie Kloss se pregătesc intens la sala de fitness, pentru a face față meselor bogate de Crăciun.  La noi, vedetele o țin numai în distracții: Cătălina Grama a organizat petrecerea bebelușului, alături de familie și prieteni, Smiley și alți artiști de top din România s-a pictat și au cântat la FestiGal, un eveniment ce a unit pe scenă elemente de muzică, dans, teatru și circ. Giulia s-a bucurat de prima zăpadă la Cluj, iar Laura Cosoi a fost protagonista unui material surpriză, pe care urmează să ți-l dezvăluim într-un video ce va apărea curând pe site.

 

 

Cele mai cool fotografii ale săptămânii pe InstagramCele mai cool fotografii ale săptămânii pe Instagram
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter