Cele mai cool fotografii ale săptămânii pe Instagram

Publicat pe

Pentru că lista vedetelor ce obișnuiesc să își împartă viața pe Instagram este foarte lungă, am selectat cele mai interesante fotografii postate de acestea în ultimele zile.

Ca în fiecare săptămână, revenim cu cele mai interesante fotografii postate de vedete și celebrități pe conturile personale de Instagram. Paris Hilton, Bella Hadid, Anca Lunga, Alessandra Ambrosio, Elena Gheorghe și Delia se relaxează în destinații exotice, în timp ce la polul opus se află Andra și Sarah Conner, care au publicat fotografii cu oamenii lor de zăpadă. Imaginea săptămânii vine de la actorul David Hasselhoff, care a avut curajul de a renunța la haine pentru a se arunca în zăpadă doar în boxeri.

Sunteți curioși cum își mențin tinerețea Caitlyn Jenner și Jessica Biel? Răspunsul la această întrebare îl reprezintă măștile de față ceva mai atipice. „Arăt de parcă aș fi un caracter dintr-un film Science Fiction”, a scris Caitlyn în descrierea fotografiei în care are pe față o mască aurie.

 

Adina Vîlcea

Foto: Instagram

 

Cele mai cool fotografii ale săptămânii pe InstagramCele mai cool fotografii ale săptămânii pe Instagram

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter