Cele mai emoționante imagini cu cei trei copii ai Prințului William și ai lui Kate Middleton. Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au ieșit în grădină

Publicat pe

Palatul Kensington a făcut publice noi imagini cu micuții prinți. Kate Middleton și Ducele de Cambridge apar în grădină alături de Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Se distrează împreună ca o familie adevărată. 

Ducii de Cambridge au dat publicităţii câteva fotografii adorabile făcute de Matt Porteous în timpul vizitei lor alături de cei trei copii la o grădină publică ce a fost amenajată după ideea Ducesei Kate.

„Cred cu adevărat că natura şi activitatea în aer liber are beneficii uriaşe asupra bunăstării noastre fizice şi psihice, mai ales pentru copiii mici. Sper ca această zonă împădurită pe care am creat-o va inspira familiile, copiii şi comunităţile să iasă să se bucure de natură şi să petreacă timp împreună”, a transmis ducesa de Cambridge.

Prințul Louis a atras privirile doarece la numai un anișor a învățat să meargă singur.

Cele mai emoționante imagini cu cei trei copii ai Prințului William și ai lui Kate Middleton. Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au ieșit în grădinăCele mai emoționante imagini cu cei trei copii ai Prințului William și ai lui Kate Middleton. Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au ieșit în grădină

Kate Middleton își dorește un al patrulea copil, la doar un an după ce a devenit mamă!

Se pare că Ducesa de Cambridge își dorește să devină o mamă-eroină, cel puțin după spusele unor persoane din anturajul de la Palat, care susțin că apropiata venire pe lume a copilului lui Meghan Markle a făcut-o pe Kate să-și dorească să devină mamă din nou, deși Prințul Louis abia a împlinit 1 an! De altfel, nici ceilalți doi copii ai Ducilor de Cambridge, mai apropiați de vârstă unul de altul, nu sunt îndeajuns de mari încât să-și poarte singuri de grijă… Prințesa Charlotte are 4 ani, iar Prințul George împlinește 6 ani abia în iulie. Cu toate acestea, „Catherine și-ar dori să aibă încă un copil', a declarat o sursă pentru Daily Mail. „Iubește copiii și este pregătită să treacă printr-o nouă sarcină, chiar dacă în trecut toate trei au fost complicate de grețurile matinale severe'.

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter