Cele mai extravagante inele de logodnă! Vezi care sunt cele 10 staruri care le poartă!

Publicat pe

Unul dintre cele mai fericite momente din viața oricărui cuplu este atunci când el îi dăruiește alesei inimii inelul de logodnă.

 

Fiecare după posibilități, dar un celebru refren cântat de Marilyn Monroe spunea că diamonds are a girls best friends. Dar, oare, duritatea diamantului garantează trăinicia fericirii cuplului respectiv? Dacă luăm în considerare „statistica', lucrurile sunt destul de incerte, cel puțin în ceea ce le privește pe staruri.

 

Când a cerut-o de soție pe frumoasa Melania, Donald Trump, recunoscut pentru extravaganțele sale financiare, i-a pus pe deget un inel cu diamant de 15 carate, în valoare de circa două milioane de dolari. O nimica toată pentru Donald, am spune!

 

Senzualul cântăreț spaniol, Enrique Iglesias, i-a dăruit iubitei sale, Anna Kurnikova, un inel cu diamant roz, în formă de lacrimă, care l-a costat vreo 2,5 milioane de dolari. Se pare că le-a purtat noroc acestora, pentru că cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri, fiind împreună din anul 2001.

 

Mariah Carey este arhicunoscută drept o divă capricioasă, iar fostul ei soț, Nick Cannon, i-a satisfăcut acesteia mofturile, dăruindu-i un diamant translucid, de 10 carate și 2,5 milioane de dolari, aproape de mărimea unui cub de gheață. În cazul lor, căsnicia s-a destrămat după câțiva ani, însă au rămas buni prieteni, de dragul gemenilor lor.

 

Fosta Primă Doamnă, Jackie Kennedy, nu a făcut rabat de la niciun cadou costisitor provenit din partea bărbaților celebri și bogați. Ea a primit de la miliardarul grec Aristotel Onassis un superb inel de logodnă cu un diamant enorm, tăiat din cel mai mare diamant găsit vreodată – celebrul Lesotho, din Africa de Sud. Acest inel, primit în dar de controversatul armator, a convins-o pe Jackie să renunțe la doliul după moartea lui John Kennedy. Totuși, ea nu l-a purtat decât de două ori în viață, preferând să-l păstreze în seiful unei bănci. După moartea ei, acesta a fost vândut pentru suma de 2,59 milioane de dolari.

 

Diva hollywoodiană Grace Kelly s-a transformat în prințesă cu ajutorul unei bijuterii somptuoase de 10,47 carate și peste patru milioane de dolari la acea dată, devenind, astfel, consoarta Prințului Rainier III de Monaco.

 

O altă divă, dar mai aproape de zilele noastre, Jennifer Lopez, a primit de la cântărețul Mark Anthony un diamant de 8,5 carate, în schimbul jurămintelor în fața altarului. La fel ca și în cazul cântăreței Mariah Carey, și Jennifer a avut gemeni, dar nu a rămas căsătorită cu tatăl lor.

 

Regina tabloidelor, Kim Kardashian, nu putea să se mulțumească cu puțin, așa că, știindu-i gusturile extravagante, Kanye West a conceput el însuși designul unui inel cu un diamant de 15 carate, pe care i l-a pus pe deget voluptuoasei starlete.

 

Pentru a pecetlui iubirea lui pentru prințesa Diana, miliardarul egiptean, Dodi Al Fayed, i-a făcut cadou acesteia un superb inel filigranat, cu multe diamante tăiate în diferite forme, însă tragedia i-a împiedicat să-și ducă la capăt planurile, rămânând în urmă doar controversele cu privire la rostul inelului – era, sau nu inel de logodnă?!

 

Rămânem în aceeași zonă, menționând că William, fiul cel mare al regretatei prințese, i-a pus pe deget lui Kate Middleton chiar una dintre celebrele bijuterii ale mamei sale: vestitul inel cu safir albastru, înconjurat de o mulțime de diamante albe, mai mici, marca Garrard Jewelers. El și-a justificat gestul prin faptul că inelul care a aparținut mamei lui are o valoare inestimabilă în sufletul său, așa că frumoasa Kate este demnă să poarte acest inel.

 

Însă peste toate, regina neîncoronată a bijuteriilor extravagante și a pietrelor preționase de mărimi remarcabile rămâne Elizabeth Taylor, care a primit cadou de la Richard Burton inelul cu cel mai mare diamant din lume, faimosul Krupp Diamond. Acesta are 33,19 carate, iar actrița îl poreclise „the Egg' (Oul), pentru că era aproape cât un ou de găină și era piesa ei preferată din toată colecția sa remarcabilă de nestemate.

 

Alexandra Zărnescu

Foto: Hepta

Cele mai extravagante inele de logodnă! Vezi care sunt cele 10 staruri care le poartă!Cele mai extravagante inele de logodnă! Vezi care sunt cele 10 staruri care le poartă!

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter