Cele mai frumoase momente de la “Dansează printre stele”

Publicat pe
Cele mai frumoase momente de la Dansează printre stele'Cele mai frumoase momente de la Dansează printre stele'

Strălucire, pasiune, momente de dans excepţionale şi foarte multe emoţii s-au regăsit aseară în ringul de la „Dansează printre stele'.

 

Alina Puşcaş şi Bogdan Boantă s-au evidenţiat cu tangoul dansat şi au terminat prima ediţie pe locul 1, conform notelor juriului.

 

Sfârşită de emoţii, dar şi de toată concentrarea depusă pe tot parcursul momentului artistic, Alina Puşcaş a îngenuncheat la finalul coregrafiei. „Bogdan, al doilea nume al tău e dans', i-a transmis Jojo coregrafului.

 

„A fost emoţie pură, pasiune, aţi transmis iubirea sub toate aspectele ei', a continuat Jojo.

 

Mihai Petre a dat un verdict dorit de toate echipele: „A fost cel mai bun dans pe care l-am văzut în seara asta. A fost un dans mai exact decât m-aş fi aşteptat să fie. Apreciez asta, bravo vouă! A fost şi un dans periculos, v-aţi aruncat puternic la final şi v-a şi ieşit', a recunoscut Mihai Petre.

 

„Mi-a plăcut enorm', a mărturisit Igor Munteanu. „Alina, aş vrea să fii atentă la spate şi să fii mai liberă. Ai un partener foarte bun şi dansaţi foarte bine, bravo', le-a spus Igor.

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter