Cele mai frumoase rochii de gravidă ale Ducesei de Cambridge

Publicat pe

Ducesa de Cambridge este însărcinată cu cel de-al treilea copil, ea urmând să le ofere lui George şi Charlotte, un frate sau o surioară.

Palatul Kensington a făcut astăzi anunţul oficial, precizând ca vestea a fost primită cu mare bucurie de Regina Elisabeta a 2-a şi de familia regală. Din păcate, la fel ca la sarcinile anterioare, Kate suferă de greţuri matinale, care sunt prezente în special în primul trimestru de sarcină.

Vezi si:

Brad Pitt si Angelina Jolie s-ar fi impacat. „S-au prabusit unul in bratele celuilalt. Au fost multe lacrimi”

Pe lângă aceste neplăceri, Kate a fost la fiecare dintre cele două sarcini anterioare o gravidă foarte chic, Ducesa având apariţii extrem de elegante.

Să ne reamintim ce ţinute a purtat Kate Middleton pe parcursul celor doua sarcini. Cu siguranţă, aşa cum ne-a obişnuit, ea îşi va reinventa şi piesele vestimentare de gravidă şi le va purta şi în perioada următoare.

Cele mai frumoase rochii de gravidă ale Ducesei de CambridgeCele mai frumoase rochii de gravidă ale Ducesei de Cambridge
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter