Cele mai frumoase ţinute purtate de vedete în săptămâna 14-18 iulie

Publicat pe

Săptămâna aceasta, vedetele au fost prezente la premiera ultimelor pelicule în care au jucat, la Festivalul de film Ischia din Italia sau la Gala Espy de la Nokia Theatre. Astfel, Jessica Chastain, Cameron Diaz sau Audrey Tautou s-au aflat în prim plan, actriţele strălucind în Italia sau la New York.

 

Jessica Chastain a fost una dintre cele mai elegante prezenţe din Italia, actriţa remercându-se în special cu cu rochia sa lungă, semnată Mary Katrantzou, în nuanţe de albastru şi auriu şi prevăzută cu o centură aurie.

 

Franţuzoaica Audrey Toutou a ajuns la New York, pentru premiera filmului Mood Indigo'. Ea a ales o rochie crem Prada, cu un guler mov, pe care a ccesorizat-o cu o pereche de sandale roşii. A reuşit astfel un outfit surprinzător de simplu şi de chic în acelaşi timp, aceasta fiind una dintre cele mai frumoase apariţii ale sale.

 

Maria Sharapova a lăsat deoparte ţinutele sport şi a îmbrăcat o rochie neagră Antonio Berardi cu care a apărut la Premiile Espy. Si-a completat look-ul cu o pereche de pantofi negri şi bijuterii Irene Neuwirth.

 

Foto: Hepta, Northfoto

 

 Cele mai frumoase ţinute purtate de vedete în săptămâna 14-18 iulie Cele mai frumoase ţinute purtate de vedete în săptămâna 14-18 iulie

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter