Cele mai frumoase vedete însărcinate ale acestui an

Publicat pe
Cele mai frumoase vedete însărcinate ale acestui an Cele mai frumoase vedete însărcinate ale acestui an

Numeroase vedete de la Hollywood au aflat anul acesta că vor deveni mame pentru prima sau a doua oară. Vestea le-a bucurat extrem de mult, iar viitoarele mamici au dat adevărate reprezentaţii de stil la fiecare apariţie a lor.

 

În timp ce unele îşi ţin deja copiii în braţe, altele mai au de aşteptat câteva luni pentru a trăi miracolul de a deveni mamă. Blake Lively, Kate Middleton, Milla Jovovich sau Liv Tyler sunt doar câteva dintre vedetele însărcinate anul acesta, cărora, se pare, că li se va alătura şi Jessica Biel, dacă dăm crezare zvonurile legate de sarcina sa.

 

Blake Lively se află în trimestrul al doilea de sarcină, iar noua ipostază o prinde de minune. Cunoscută pentru stilul său vestimentar ireproşabil, partenera de viaţa a lui Ryan Reynolds este absolut superbă de fiecare dată. În ţinute de gală sau casual, Blake este o fashionistă adevărătă.

 

Shakira a anunţat anul acesta cu multă bucurie că este însărcinată din nou, urmând să îi dăruiască micuţului Milan un frăţior anul viitor. Artista trăieşte o poveste de dragoste extrem de frumoasă cu Gerard Pique, fotbalist al Barcelonei, şi a declarat că îşi doreşte mai mulţi copii, chiar o echipă de fotbal.

 

La 37 de ani, Milla Jovovich este din nou însărcinată, fapt ce a determinat-o pe actriţă să îşi amâne proiectele profesionale. Până la momentul în care o vom vedea din nou pe marile ecrane, o putem admira pe superba Milla pe covorul roşu al diverselor evenimente.

 

Eva Mendes şi Milla Jovovich au născut deja, ambele fiind la primul copil şi aducând pe lume fetiţe. Eva a preferat să nu se expună în această perioadă, iar Milla a putut fi văzută mai mult în compania iubitului ei, actorul Ashton Kutcher.

 

Kate Middleton va deveni din nou mamă anul viitor, în luna aprilie, iar cea de-a doua sarcină i-a creat acelaşi disconfort ca şi prima. Acuzând greţuri severe, ducesa şi-a anulat o vreme obligaţiilor oficiale, însă acum pare să se simtă mai bine. A revenit în atenţia publică cu aceeaşi eleganţa cu care ne-a obişnuit. De acum înainte, nun e rămâne decât să îi admirăm stilul vestimentar şi să vedem cum îşi reinventează garderoba de gravidă.

 

Foto: Hepta

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter