Cele mai longevive şi solide cupluri de la Hollywood

Publicat pe
Cele mai longevive şi solide cupluri de la HollywoodCele mai longevive şi solide cupluri de la Hollywood

Cetatea filmului este locul în care poveştile de dragoste se înfiripă rapid, iar despărţirile sunt la ordinea zilei. Există însă câteva cupluri pentru care dragostea a fost mai puternică decât orice neînţelegeri.

 

Surprinzător, printre vedetele care au relaţii de lungă durată se află şi câţiva muzicieni celebri, care au reuşit să îşi întemeieze familii, în ciuda tentaţiilor la care sunt supuşi la tot pasul. Bono, Sting, David Bowie şi excentricul Ozzy Osbourne se pot mândri cu carierele lor de succes, dar şi cu faptul că au alături de ei femei care i-au înţeles şi sprijinit permanent.

 

Rocker-ul David Bowie şi-a găsit jumătatea în urmă cu peste 20 de ani în persoana top modelului Iman, care iniţial era speriată de perspectiva de a fi împreună cu un muzician. Cei doi au înţeles că şansa lor este aceea de a nu îşi amesteca carierele cu viaţa de familie şi se pare că au şi reuşit. Au ştiut să fie părinţi pentru fiica lor Lexie, să îşi petreacă timp împreună şi să facă lucruri simple, care le-au consolidat căsnicia. Toată lumea crede că mariajul dintre un star rock şi un top model este maximul. Ei, bine, aşa este!'

 

Sting se ocupă cu aceeaşi dăruire de muzică şi de familia lui numeroasă. Are 6 copii, cu vârste cuprinse între 38 şi 19 ani şi este căsătorit de 22 de ani cu Trudy Styler. Împreună fac o echipă redutabilă, implicându-se în diverse acţiuni caritabile. De-a lungul anilor au strâns peste 30 de milioane de dolari pentru organizaţia lor, Rainforest Fund' care militează pentru protejarea pădurilor tropicale.

 

Meryl Streep a reuşit imposibilul la Hollywood, fiind actriţa cu cele mai multe nominalizări la Premiile Oscar şi una dintre puţinele din Cetatea filmului cu o căsnicie de lungă durată. Familistă convinsă, Meryl este căsătorită de 36 de ani şi are 4 copii cu Don Gummer. Indiferent de cât succes aş fi avut până acum şi cât de mult pot crede unii că am stat departe de cei dragi, întotdeauna ei au fost pe primul loc. Sunt o familistă convinsă.', mărturisea celebra actriţă pentru Psychologies.

 

Actorul Danzel Washington este împreună cu soţia lui, Pauletta, de mai bine de 30 de ani şi au 4 copii. Actorul a dezvăluit cu umor că secretul relaţiei lor constă în faptul că face întotdeauna ce îi spune soţia. Bineînţeles, draga mea! Ai dreptate', declarând într-un alt interviu că familia este viaţa lui'. Şi, în timp ce Danzel şi-a construit cariera la Hollywood, Pauletta s-a ocupat perfect de casă şi de cei 4 copii, cuplul demonstrând că împărţirea responsabilităţilor este soluţia perfectă în cazul lor.

 

Michelle Pfeiffer a fost considerată multă vreme una dintre cele mai frumoase actriţe ale Hollywood-ului. Este căsătorită din 1993 cu David E. Kelley, un producător, cu care are doi copii. Se pare că între cei doi nu a fost dragoste la prima vedere, mai ales că au ajuns să se cunoască în timpul unei întâlniri pe nevăzute'. Au avut şansa să se reîntâlnească şi să îşi dea seama că între ei poate fi ceva mai mult. Îl respect mult. Are mult umor, este foarte inteligent şi frumos. Cel mai important lucru într-un cuplu este respectul', spune Michelle.

 

Căsătoriţi din 1988, Tom Hanks şi Rita Wilson au rămas la fel de îndrăgostiţi ca în primii ani. Am impresia că sunt căsătorit de vreo 2 ani, timpul trece atât de repede', a declarat actorul.

 

Tot în 1988 s-au căsătorit şi Kevin Bacon şi Keyra Sedgwick după ce s-au întâlnit pe platourile de filmare de la Lemon Sky'. Au devenit părinţii a doi copii, au apărut împreuna şi în alte familie şi sunt unul dintre cuplurile solide de la Hollywood. Au rezistat pentru că discută mult şi râd şi mai mult. Ne face plăcere să fim împreună, asta este', explică Kevin.

 

Jada Pinkett Smith şi Will Smith formează un cuplu din 1997, iar la Hollywood au circulat zvonuri că nu pun mare preţ pe fidelitate. Jada a mărturisit că pot face tot ceea ce vor pentru că au încredere unul în altul.

 

Bono i-a declarat cel mai profund dragostea soţiei lui în melodia The Sweetest Thing'. Solistul de la U2 este căsătorit de peste 30 de ani cu Ali Hewson, marea lui iubire din tinereţe.

 

Jamie Lee Curtis s-a îndrăgostit de Christopher după ce i-a văzut fotografia într-un magazin. Sunt căsătoriţi de 28 de ani, timpul dovedind astfel că a făcut cea mai bună alegere.

 

Foto: Hepta

 

 

  

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter