Cele mai sexy posterioare de la ei și... de la noi (Kardashian free!)

Publicat pe

De când moda belfie-ului, respectiv a selfie-ului tratat cu… spatele, a pus stăpânire pe internet, din ce în ce mai multe celebrități au început să  pună pe conturile personale de socializare fotografii în care vedeta este posteriorul. Dacă nu ați aflat încă, există și o regină a belfie-ului (surprinzător, nu este Kim Kardashian), pe numele său Jen Selter, care a început deja să scoată bani buni arătându-le fanilor fundul.

Dar nu despre extreme vrem să vorbim astăzi – de aceea le excludem pe Jen și pe celebra Kim, dimpreună cu la fel de celebrul său posterior super-injectat -, ci despre vedetele pe care cele mai multe dintre noi le admirăm, așadar, pentru a fi în ton cu trendul, am creat un clasament al celor mai sexy posterioare din showbizul autohton, dar și internațional.

Citește și: Andreea Bănică se relaxează în vacanță în Grecia împreună cu familia. Cât de bine arată vedeta în costum de baie!

Dacă la ei se detașează de departe Jennifer Lopez, Eva Mendes, Iggy Azalea și Rihanna, nici noi nu stăm deloc rău la capitolul posterioare, cu Inna, Ana Lesko, Mădălina Ghenea ș.a., unde concurența este extrem de strânsă. Vă invităm, așadar, să admirați o galerie foto incitantă cu cele mai sexy posterioare și chiar să ne spuneți care este preferata voastră. Noi ezităm între cea cu fotomodelul Kate Upton și o fotografie de infarct cu Mihaela Rădulescu!

Citește și: Taylor Swift a stat timp de 6 luni departe de lumina reflectoarelor. Iată motivul!

Cele mai sexy posterioare de la ei și... de la noi (Kardashian free!)Cele mai sexy posterioare de la ei și... de la noi (Kardashian free!)

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter