Cele mai spectaculoase căzături ale vedetelor

Publicat pe

La concerte sau la gale, în faţa a mii de spectator şi milioane de telespectatori, vedetele se prăbuşesc pe scenă din cauza tocurilor ameţitoare, a emoţiilor sau a outfit-urilor spectaculoase. Madonna, Jennifer Lawrence sau Helen Mirren sunt doar câteva dintre celebrităţile care au ajuns pe jos când şi-ar fi dorit cel mai puţin.

 

Katy Perry nu face niciodată lucrurile pe jumătate atunci când se află pe scenă. Astfel, că nu este de mirare că uneori cascadoriile nu îi ies, iar artista ajunge pe jos. Aşa s-a întâmplat şi în timpul unui concert când Katy s-a aruncat peste un tort. Plina de cremă din cap până în picioare, Katy a părăsit scena de-a buşilea.

 

Madonna a avut parte de o căzătură spectaculoasă pe scena de la BRIT Awards de anul anul acesta. Capa, o creaţie Armani, a fost legată prea strâns, iar unul dintre dansatorii săi nu i-a putut-o da jos la timp. Artista s-a redresat repede şi şi-a continuat numărul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=IawGbR_10RQ[/youtube]

 

Momentul a devenit viral pe internet, iar diva a postat următorul mesaj: Armani mi-a făcut-o! Frumoasa mea pelerină era legată prea strâns! Nimic nu mă poate opri însă iar dragostea mi-a dat aripi! Mulțumesc pentru gândurile bune! Sunt bine! #trăiesc pentru dragoste”.

 

Jennifer Lawrence nu va uita niciodată ceremonia Oscarurilor din 2013. A primit Oscarul, însă când mai avea puţin până să intre în posesia trofeului s-a împiedicat pe scări şi a căzut.

 

Îmbrăcată într-o rochie verde, Helen Mirren era pregătită să asiste la premiera filmului „Woman in Gold' de la Festivalul de Flm de la Berlin. Din păcate, actriţa britanică s-a îmiedicat şi a căzut, însă a avut prezenţă de spirit şi s-a redresat repede.

 

David Beckham a trebuit să treacă peste incidentul jenant din China, unde fusese invitat să sărbătorească 2 decenii de activitate fotbalistică. Îmbrăcat în costum şi încălţat cu pantofi, David a căzut în fund.

 

Cameron Diaz a avut şi ea parte de o cazătură spectaculoasă, totul întâmplându-se în timpul emisiunii lui Jimmy Fallon. Din fericire, actriţa era îmbrăcată în pantaloni, aşa că nu a fost nicio problemă.

 

Cele mai spectaculoase căzături ale vedetelorCele mai spectaculoase căzături ale vedetelor

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter