Celebrități care au pozat fără haine pentru cauze nobile

Publicat pe

Când vine vorba de cauze umanitare, vedetele sunt dispuse facă tot felul de sacrificii – inclusiv să renunțe la haine, dacă asta însemnă că vizibilitatea cauzei pe care o promovează va crește. 

 

Mai jos găsești o listă a vedetelor care au pozat nud pentru diverse cauze nobile.

Eva Mendes

Soția lui Ryan Gosling a pozat nud pentru PETA (People for the Ethical Treatment of Animals). În imaginea din campania PETA, Eva apare nud, iar mesajul ales a fost: 'Fur? Id rather go naked'.

Gisele Bundchen

Dacă Eva Mendes a renunțat la haine pentru a atrage atenția asupra drepturilor animalelor, Gisele a ales să pozeze nud pentru a trage un semnal de alarmă în privința problemei resurselor de apă. Mai precis, Gisele s-a dezbărcat pentru a „salva” resursele de apă din Brazilia, țara ei de origine. În imagine, fotomodelul apare într-o rochie transparentă, din apă.
Miranda Kerr

Miranda Kerr și-a dat jos hainele pentru a promova un stil de viață echilibrat. Pe lângă imagini, Kerr a contribuit la răspândirea mesajului și printr-un blog, unde le-a oferit cititoarelor sfaturi și a subliniat că hidratarea și protecția solară joacă un rol important în drumul către un stil de viață echilibrat.

Victoria Beckham

Victoria Beckham e, de regulă, foarte selectivă atunci când alege să susțină o cauză nobilă. Ea a fost impresionată, însă, de propunerea lui Marc Jacobs, care a convins-o să pozeze nud pentru campania „Protect the skin youre in', care a avut ca scop prevenirea apariției cancerului de piele.

Elisabetta Canalis

Eva Mendes nu a fost singura care a considerat că pozele nud sunt singurele care pot răsăpândi mesajul PETA. Și Elisabetta Canalis a considerat la fel, de vreme ce s-a dezbrăcat pentru a protesta împotriva cruzimii față de animale.

 

Gabriela B. Foto: Hepta

 

Celebrități care au pozat fără haine pentru cauze nobileCelebrități care au pozat fără haine pentru cauze nobile

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter