Celebrități care au renunțat la studii

Publicat pe

Starurile de peste Ocean pot dovedi că proverbul „ai carte, ai parte nu  se aplică în toate cazurile, căci sunt mulți cei care au renunţat la liceu şi cu toate acestea au ajuns nume celebre.  Rihanna, Al Pacino sau Cameron Diaz  sunt doar câteva dintre aceștia.

Rihanna (28 ani)

Pe când avea doar 15 ani, artista a cunoscut un producător american, iar acesta a fost atât de fascinat de vocea ei încât a chemat-o la New York pentru a înregistra câteva demo-uri. Piesele au ajuns apoi în mâna lui Jay-Z, iar restul este istorie. Rihanna a renunțat la studii și s-a dedicat carierei muzicale.

Britney Spears (35 ani)

Avea doar 16 ani când s-a retras de la liceul Kentwood din Louisiana, pentru a-și face o carieră în muzică, la New York.

Cameron Diaz (44 ani)

Tot la 16 ani a renunțat și Cameron Diaz. Actrița a semnat un contract de modelling cu agenția Elite Model și nu s-a mai întors la școală. Mai târziu, la 22 de ani, a primit primul rol în The Mask.

Johnny Depp (53 ani)

La 15 ani, Johnny a renunțat la liceul pe care îl urma în Florida, sperând că va reuși să devină un rock star. El și trupa în care activa, The Kids,  s-au bucurat de succes la nivel local, iar intr-un final, s-au mutat la Los Angeles, unde a cântat în deschidere pentru Ramones, Talking Heads sau Iggy Pop. În cele din urmă Johnny a ajuns la audiții pentru diferite roluri, însă succesul internațional l-a cunoscut odată cu rolul din 21 Jump Street.

Quentin Tarantino (53 ani)

Celebrul regizor avea doar 15 ani când a abandonat școala și s-a angajat într-un cinematograf. A luat ore de acorie, dar a ajuns în spatele camerelor de filmat, scriind scenarii. Filmul Reservoir Dogs l-a făcut cunoscut în întreaga lume, peste noapte, în 1992.

Al Pacino (76 ani)

Cunoscutul actor a avut rezultate slabe la scoala, iar la 16 ani a renunțat să-și mai continue studiile. A plecat de acasă cu gândul de a deveni actor de teatru, însă în primii ani a avut parte de nenumărate respingeri.  Martin Bregman l-a văzut pe Al într-o piesă de teatru şi s-a oferit să devină managerul său. Bregman este ceş care a insistat ca Pacino să joace în „Naşul”, „Serpico' şi „După-amiază de câine'.

Nicolas Cage (52 ani)

 

Fiind nepotul regizorului Francis Ford Coppola, nu este de mirare că Nicolas Cage a fost mereu atras de lumea fascinantă a filmului. Nicholas s-a retras de la liceu la varsta de 16 ani pentru a deveni actor și, un an mai târziu, în 1981, a obținut un rol în „Best of Times”.

Jude Law (44 ani)

Actorul a renunțat la școală pe când avea 17 ani pentru a putea juca în serialul de televiziune „Families'.

Drew Barrymore (41 ani)

Nu a mers la școală, însă asta nu a oprit-o din a ajunge una dintre cele mai apreciatele actrițe de la Hollywood. Având părinți celebri, simpatica actriță și-a început cariera actoricească la 11 luni, iar la vârsta de 7 ani a fost distribuită în filmul „E.T. the Extra-Terrestrial'.

Demi Moore (54 ani)

 

Actrița în vârstă de 54 de ani a renunțat la școală la vârsta de 16 ani, după sinuciderea tatălui ei, devenind model. S-a căsătorit pentru prima oară la vârsta de 18 ani cu un cantaret rock, Freddy Moore, de la care a păstrat numele. Un an mai târziu a primit un rol în serialul General Hospital.

 

Adina Vîlcea

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter