Celebrităţi care sunt mai în vârstă decât arată

Publicat pe

Timpul pare să nu fi lasat prea multe semne asupra unor actriţe de la Hollywood care continuă să arate incredibil. Iată care este vârsta lor adevărată!

 

 Sandra Bullock – 50 de ani

Putini sunt cei care ghicesc vârsta adevărată a actriţei. Aceasta reuşeşte să se menţină în forma, iar fiecare apariţie a sa pe covorul roşu este atent studiată. La forma sa fizică perfectă şi la tonusul de invidiat contribuie, cu siguranţă, şi băieţelul pe care l-a adoptat.

 

Jennifer Aniston – 46 de ani

Anii au trecut peste vedeta din Friends' fără ca aceasta să îşi arate vârsta reală. După despărţirea de Brad Pitt, Aniston trăieşte în ultima perioadă o poveste de dragoste cu JustinTheroux alături de care şi-a găsit, se pare, liniştea. Dacă lucrurile merg bine între ei, va urma, cu siguranţă, o nuntă.

 

Gwen Stefani – 45 de ani

Artistă, style-icon, mamă a 3 băieţi, Gwen Stefani nu are timp să îmbătrânească. Vedeta a trecut de la stilul punk la unul mult mai sexy care o prinde de minune şi o face să arată mult mai tânără.

 

Julianne Moore – 54 de ani

Este în apogeul carierei, 2015 aducându-i Premiul Oscar. Purtând pe covorul roşu creaţiile unor mari designer, Julianne are un stil desăvârşit, iar vârsta este un simplu detaliu.

 

Lucy Liu – 46 de ani

A devenit cunoscută o dată cu serialul Ally McBeal' şi a fost unul dintre îngerii sexy ai lui Charlie, iar astăzi, arată aproape neschimbată.

 

Demi Moore – 52 de ani

La 52 de ani, Demi pare cu cel putin 10 ani mai tânără. Iar când o vezi alături de fetele ei, actriţa poate fi confundată uşor cu sora lor mai mare. Secretul ei? Diversele operaţii la care a recurs de-a lungul timpului.

 

Julia Roberts – 47 de ani

La 25 de ani de când şi-a câştigat celebritatea cu Pretty Woman', Julia a rămas la fel de fermecătoare. Anii au trecut, însă actriţa şi-a păstrat zâmbetul frumos, iar tenul ei nu a suferit schimbări majore.

 

Monica Bellucci – 50 de ani

An de an se află în topul celor mai frumoase actriţe, reuşind să se claseze în faţa unor vedete mult mai tinere.

 

Halle Berry – 48 de ani

Cu o siluetă de vis şi o carieră frumoasă, Halle Berry rămâne una dintre cele mai senzuale actriţe de la Hollywood. Acum trăieşte o poveste de dragoste cu actorul francez Olivier Martinez, iar timpul pare să fi stat pe loc în ceea ce o priveşte.

 

Foto: Hepta

 

Celebrităţi care sunt mai în vârstă decât aratăCelebrităţi care sunt mai în vârstă decât arată

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter