Celebrităţi în “Oraşul câinilor”

Publicat pe

Vedete din lumea showbiz-ului autohton s-au întâlnit luni, 2 februarie, la un adăpost al câinilor comunitari.

 

Scopul? O acțiune de conștientizare a abandonului canin, organizată de Parada Film, distribuitorul ţinând să marcheze astfel apropiata premieră (20 februarie) în cinematografele româneşti a filmului Orașul câinilor'/ White God'câștigătorul Marelui Premiu al secțiunii Un Certain Regard la Cannes și propunerea Ungariei la Premiile Oscar  2015, în regia lui Kornél Mundruczó.

 

Astfel, la Centrul de Adopții Iubirrre, gestionat de Asociația Red Panda, mai multe persoane publice au petrecut o după-amiază în prezența câinilor comunitari care își caută stăpân.

 

La eveniment au participat Andreea Gramoșteanu („Mondenii'), solista de muzică pop Silvia Dumitrescu, Maria Obretin, pe care o puteți vedea în noul serial românesc „Umbre', interpreta Maria Radu, actrița și cântăreața Aylin Cadîr, actorul Radu Iacoban, care este și unul dintre cei mai buni tineri dramaturgi, nonconformista Gianina Corondan, Doru Todoruț, solistul trupei Deepcentral, și actrița Nuami Dinescu.

 

Celebrităţi în Oraşul câinilor'Celebrităţi în Oraşul câinilor'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter