Celine Dion zâmbeşte din nou. Cine este bărbatul de care nu se desparte în ultima vreme

Publicat pe

După o perioadă extrem de dificilă în viaţa sa provocată de moartea soţului ei, Rene Angelil, Celine Dion şi-a regăsit din nou zâmbetul.

Celebra artistă a reuşot să depăşească momentul şi acum a început o viaţă nouă în care există şi un bărbat.

Numele lui peste Pepe Munoz, un dansator tânăr şi sexy în vârstă de 32 de ani care apare în show-urile sale, iar relaţia lor se consolidează pe zi ce trece. Născut în oraşul spaniol Malaga, Munoz a apărut în spectacolele susţinute de Cirque du Soleil înainte de a i se alătura lui Celine Dion.

 

Vezi si:

Jennifer Lopez si Alex Rodriguez si-au serbat zilele de nastere impreuna. La 48 de ani, diva latino arata fabulos!

 

Aflată acum într-un turneu prin Europa, Ceine Dion a fost surprinsă la Paris în timp ce părăsea hotelul de lux în care s-a cazat pentru a lua cina în compania lui Pepe Munoz la Manko Paris, unul dintre restaurantele celebre din Paris.

Pentru această ieşire, Celine a adoptat un look foarte cool şi sexy, all black, ea combinând o pereche de pantaloni cu un sacou tip smoking şi o pereche de pantofi cu toc. Piesa de rezistenţa a fost sutienul negru, din dantelă care se vedea datorită sacoului extrem de decoltat.

Celine Dion şi-a surprins fanii în timpul acestui turneu cu ţinutele sale de scenă, extremn de sofisticate şi originale, iar schimbarea de stil i se datorează noului său stilist, Law Roach. Iată că Celine reuşeşte să obţină look-uri la fel de reuşite şi dincolo de scenă, transformându-se la 49 de ani într-un fashion icon.

 

Foto: Hepta

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva