Celine Dion zâmbeşte din nou. Cine este bărbatul de care nu se desparte în ultima vreme

Publicat pe

După o perioadă extrem de dificilă în viaţa sa provocată de moartea soţului ei, Rene Angelil, Celine Dion şi-a regăsit din nou zâmbetul.

Celebra artistă a reuşot să depăşească momentul şi acum a început o viaţă nouă în care există şi un bărbat.

Numele lui peste Pepe Munoz, un dansator tânăr şi sexy în vârstă de 32 de ani care apare în show-urile sale, iar relaţia lor se consolidează pe zi ce trece. Născut în oraşul spaniol Malaga, Munoz a apărut în spectacolele susţinute de Cirque du Soleil înainte de a i se alătura lui Celine Dion.

 

Vezi si:

Jennifer Lopez si Alex Rodriguez si-au serbat zilele de nastere impreuna. La 48 de ani, diva latino arata fabulos!

 

Aflată acum într-un turneu prin Europa, Ceine Dion a fost surprinsă la Paris în timp ce părăsea hotelul de lux în care s-a cazat pentru a lua cina în compania lui Pepe Munoz la Manko Paris, unul dintre restaurantele celebre din Paris.

Pentru această ieşire, Celine a adoptat un look foarte cool şi sexy, all black, ea combinând o pereche de pantaloni cu un sacou tip smoking şi o pereche de pantofi cu toc. Piesa de rezistenţa a fost sutienul negru, din dantelă care se vedea datorită sacoului extrem de decoltat.

Celine Dion şi-a surprins fanii în timpul acestui turneu cu ţinutele sale de scenă, extremn de sofisticate şi originale, iar schimbarea de stil i se datorează noului său stilist, Law Roach. Iată că Celine reuşeşte să obţină look-uri la fel de reuşite şi dincolo de scenă, transformându-se la 49 de ani într-un fashion icon.

 

Foto: Hepta

 

Celine Dion zâmbeşte din nou. Cine este bărbatul de care nu se desparte în ultima vremeCeline Dion zâmbeşte din nou. Cine este bărbatul de care nu se desparte în ultima vreme

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter