Certurile cu Adda, proba de foc pentru Cătălin, la Asia Express: "E grea viața cu ea, jur!"/ O alintă "Adda psihopadda"!

Publicat pe

Adda și Cătălin sunt împreună de aproape șase ani și căsătoriți de cinci. Mulți dintre cei care îi privesc la Asia Express se întreabă cum reușesc să supraviețuiască împreună, de atâta timp. Chiar însuși Cătălin recunoaște că este grea viața alături de Adda, însă, pe cât ar părea de neînțeles pentru lume, ei se iubesc și merg mai departe tot împreună.

Certurile cu Adda, proba de foc pentru Cătălin, la Asia Express: "E grea viața cu ea, jur!"/ O alintă "Adda psihopadda"!Certurile cu Adda, proba de foc pentru Cătălin, la Asia Express: "E grea viața cu ea, jur!"/ O alintă "Adda psihopadda"!

„E grea viața cu ea. Mă jur!', a spus Cătălin Rizea. „Eu n-am soț! Am o soacră aici lângă mine', s-a răzbunat Adda, care a avut parte de o mare surpriză, când și-a întrebat soțul dacă o iubește.
Când a încercat să-i închidă gura lui Cătălin cu întrebarea „Mă iubești?”, Adda a primit un răspuns surpriză: „Iubesc mașinile sport!”.

Cei doi recunosc că relația lor este una cu năbădăi, că ei se ceartă și se contrazic mereu, dar așa pot funcționa împreună. Adda și Cătălin îi asigură pe cei care îi critică de faptul că se iubesc foarte mult, dincolo de ceea ce se vede la televizor.

La un moment dat, după un scandal monstruos, Cătălin a ironizat-o pe Adda: „Acum trebuie să-ți mai faci tricou cu mesajul Adda psihopadda, că asta ești!”.

În ediția de pe 8 aprilie, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au părăsit competiția Asia Express, chiar dacă unii se așteptau ca Adda și Cătălin să plece, din cauza problemelor la picior pe care le are cântăreața.

A luptat, totuși, șchiopătând, și a avut o nouă răbufnire la adresa soțului ei.

Cursa din cel mai dur reality-show, „Asia Express', sezonul 3, „Drumul Comorilor', se desfășoară acum în Taiwan, după ce etapa din Filipine s-a încheiat.

Alex Abagiu și Radu Vlăduț și Speak și Ștefania sunt primii semifinaliști „Asia Express', sezonul 3.

Sorin Bontea şi Răzvan Fodor, Alina Ceușan şi Carmen Grebenișan, Adda și Cătălin au fost cuplurile care s-au luptat în cursa pentru ultima șansă, pentru a-și securiza locul în semifinală.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter