Channing Tatum şi Jenna Dewan – Atât de sexy în vacanţa din Hawaii! Imagini incendiare cu cel mai hot cuplu!

Publicat pe

Channing Tatum şi Jenna Dewan formează de câţiva ani unul dintre cele mai hot cupluri de la Hollywood. Tineri şi frumoşi, cei doi atrag privirile la fiecare apariţie a lor.

 

Aşa s-a întâmplat şi acum când au fost surprinşi în timpul unei vacanţe romantice în Hawaii. Cei doi şi-au etalat corpurile perfecte pe plajă sau în apă. Nimic nu părea să conteze în acele momente decât faptul ca sunt împreună şi se bucură de aceste zile de relaxare.

 

Jena Dewan a apărut pe plajă incredibil de sexy datorită costumului de baie roşu, din două piese care i-a scos în evidenţă corpul perfect, fără pic de celulită. Soţul ei este unul dintre cei mai hot bărbaţi de la Hollywood, iar acum admiratoarele sale au avut ocazia să vadă cum arată preferatul lor doar într-un short de baie.

 

Cei doi sunt împreună de 12 ani, au o fetiţă, dar par să se iubească la fel de mult ca în fiecare zi dacă ne uităm la felul în care se comportă unul cu celălalt. S-au jucat în apă, au râs şi s-au atins, dezvăluindu-şi încă o dată sentimentele.

 

Channing este atât de îndragostit de Jenna încăt recent a publicat pe contul lui de Instagram o fotografie cu soţia lui, surprinsă dormind complet dezbrăcată.

 

Florentina Liutic, Foto: Hepta

 

Channing Tatum şi Jenna Dewan – Atât de sexy în vacanţa din Hawaii! Imagini incendiare cu cel mai hot cuplu!Channing Tatum şi Jenna Dewan – Atât de sexy în vacanţa din Hawaii! Imagini incendiare cu cel mai hot cuplu!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter