Prinţesa Charlene de Monaco, apariţie încântătoare la Gala Crucea Roşie

Publicat pe

850 de invitaţi speciali care l-au ascutat pe Sting cântând au participat la cea de-a 67-a gală Crucea Roşie organizată la Monaco.

 

Prinţul Albert şi Prinţesa Charlene au fost unul dintre cele mai frumoase cupluri ale serii, cei doi apărând extrem de relaxaţi la acest eveniment de tradiţie.

 

Prinţesa Charlene a oferit o nouă apriţie încântătoare, ea alegând pentru această gală o salopetă roşie, asimetrică, o creaţie Valentino care s-a potrivit perfect cu pielea şi părul său.

 

Unul dintre cele mai frumoase momente ale serii a fost oferit de Albert şi Charlene care au dansat ca doi îndrăgostiţi.

 

Recent, Charlene i-a făcut o declararaţie emoţionantă Prinţului Albert care l-a mişcat profund pe acesta. Cu ocazia aniversării a 10 ani de când Albert se află pe tronul Principatului, Charlene, la primul ei discurs public în limba franceză, i-a mărturisit că este prinţul inimii ei. Cei doi au împreună doi copii gemeni, născuţi la sfârşitul anului trecut şi aşteptaţi cu multă nerăbdare de toată lumea.

 

Foto: Hepta

 

Prinţesa Charlene de Monaco, apariţie încântătoare la Gala Crucea RoşiePrinţesa Charlene de Monaco, apariţie încântătoare la Gala Crucea Roşie
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter