Charlie Sheen – Încă un pas către cumințire! Actorul face pace cu un coleg de breaslă!

În ultimul timp, Charlie Sheen pare să vrea sa scape de imaginea de bad boy, care a făcut deliciul presei de scandal ani de-a rândul.

 

După ce a apărut din ce în ce mai des alături de fosta soție, Denise Richards, și cele două fiice ale lor, actorul face o confidență publică susținând că-i pare rău că s-a purtat prostește și urât cu Ashton Kutcher, cel care l-a înlocuit pe Sheen în serialul Doi bărbați și jumătate. După schimbarea de distribuție, năbădăiosul Charlie Sheen nu a piertut nicio ocazie să-i critice și să ironizeze prestația noului venit.

 

Charlie a apărut în show-ul Kyle & Jackie O miercuri și-a făcut mea culpa spunând că: „nu am ținut cont de dificultățile cu care te confrunți atunci când înlocuiești pe cineva într-un serial, deși și eu făcusem același lucru în Spin City, când Michael J. Fox a fost prea bolnav ca să mai poată juca și l-am înlocuit eu. Nu am fost în stare să fac o comparatie între situația lui Ashton și a mea… dar ar fi trebuit să fiu mai amabil.'

 

Actorul, acum în vârstă de 51 de ani, a jucat în comedia Doi bărbați și jumătate timp de opt sezoane, după care a fost concediat pentru că a aruncat cu ochelarii de soare în producătorul serialului, după care a fost internat la dezintoxicare. După nefericitul incident, personajul jucat de Sheen a fost „ucis' în scenariu și schimbat cu un personaj nou interpretat de Ashton Kutcher.

 

Alexandra Zărnescu, Foto: Hepta

 

Citeste si:

Incredibil! Charlie Sheen s-a cumintit, in sfarsit!

Charlie Sheen a confirmat ca este seropozitiv

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro