Charlie Sheen – Încă un pas către cumințire! Actorul face pace cu un coleg de breaslă!

Publicat pe

În ultimul timp, Charlie Sheen pare să vrea sa scape de imaginea de bad boy, care a făcut deliciul presei de scandal ani de-a rândul.

 

După ce a apărut din ce în ce mai des alături de fosta soție, Denise Richards, și cele două fiice ale lor, actorul face o confidență publică susținând că-i pare rău că s-a purtat prostește și urât cu Ashton Kutcher, cel care l-a înlocuit pe Sheen în serialul Doi bărbați și jumătate. După schimbarea de distribuție, năbădăiosul Charlie Sheen nu a piertut nicio ocazie să-i critice și să ironizeze prestația noului venit.

 

Charlie a apărut în show-ul Kyle & Jackie O miercuri și-a făcut mea culpa spunând că: „nu am ținut cont de dificultățile cu care te confrunți atunci când înlocuiești pe cineva într-un serial, deși și eu făcusem același lucru în Spin City, când Michael J. Fox a fost prea bolnav ca să mai poată juca și l-am înlocuit eu. Nu am fost în stare să fac o comparatie între situația lui Ashton și a mea… dar ar fi trebuit să fiu mai amabil.'

 

Actorul, acum în vârstă de 51 de ani, a jucat în comedia Doi bărbați și jumătate timp de opt sezoane, după care a fost concediat pentru că a aruncat cu ochelarii de soare în producătorul serialului, după care a fost internat la dezintoxicare. După nefericitul incident, personajul jucat de Sheen a fost „ucis' în scenariu și schimbat cu un personaj nou interpretat de Ashton Kutcher.

 

Alexandra Zărnescu, Foto: Hepta

 

Citeste si:

Incredibil! Charlie Sheen s-a cumintit, in sfarsit!

Charlie Sheen a confirmat ca este seropozitiv

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter