Chef Florin Dumitrescu și-a făcut o schimbare de look. Cum a reacționat soția sa

Publicat pe

Chef Florin Dumitrescu și-a făcut o schimbare majoră de look. Acesta a surprins-o chiar și pe soția lui cu transformarea prin care a trecut.

Florin Dumitrescu a surprins într-o ediție recentă Chefi la cuțite. În urma unui pariu, acesta a trebuit să renunțe la părul lui creț și să îl îndrepte.

Bucătarul a luat placa și a început să își îndrepte părul. Noul său look a provocat hohote de râs în platou. De asemenea, el i-a trimis o fotografie cu înfățișarea sa soției sale, care l-a întrebat amuzată: „Vii așa acasă?'.

Chef Florin Dumitrescu și-a făcut o schimbare de look. Cum a reacționat soția saChef Florin Dumitrescu și-a făcut o schimbare de look. Cum a reacționat soția sa

Cât au crescut fetițele lui Chef Florin Dumitrescu. Ava și Mia își ajută mereu tatăl în bucătărie

Ava și Mia au învățat deja cum să facă deserturi cu ingrediente sănătoase, adaptate pentru copii, și chiar participă la pregătirea micului dejun:

În fiecare dimineață, ele bat ouăle pentru omletă. Când avem mai mult timp la dispoziție, pregătim împreună biscuiți și turtă dulce. Pentru noi este deja o tradiție să ne jucăm cu tot felul de forme în bucătărie. Ava este cea mai activă, se implică chiar și când gătește Florin. Stă lângă el, spală fructele, legumele, îi rupe pătrunjelul de pe crenguțe, sau îi curăță usturoi', a mărturisit Cristina, soția juratului.

În ciuda experienței din bucătărie și a talentului culinar, chef Florin Dumitrescu mărturisește că preparatele cu care le poate cuceri pe cele mici în orice moment al zilei sunt printre cele mai simple: Dacă ar fi după fetele mele, ar trebui să gătesc doar două rețete. Paste fierte, simple, preferatele celei mici, sau pizza, pentru cea mare'.

Foto: Facebook, PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter