Chef Gary Rhodes a murit în Dubai, la doar 59 de ani. Celebrul bucătar britanic a gătit până în ultima clipă

Publicat pe

Chef Gary Rhodes, unul dintre cei mai apreciați bucătari din Marea Britanie a murit în Dubai, la doar 59 de ani, în urma unei hemoragii cerebrale. Gary Rhodes a gătit până în ultima clipă, potrivit celor din conducerea hotelului de lux, unde chef-ul avea deschis un restaurant.

Chef Gary Rhodes a murit în Dubai, la doar 59 de ani. Celebrul bucătar britanic a gătit până în ultima clipăChef Gary Rhodes a murit în Dubai, la doar 59 de ani. Celebrul bucătar britanic a gătit până în ultima clipă

Gary Rhodes fost prezent marţi în bucătăria sa din hotelul Grosvenor House din Dubai. Jaideep Bhatia, director de relaţii publice în cadrul hotelului, a declarat că Rhodes ”a venit în Dubai în 2007” şi a avut două restaurante – Rhodes 2010 în cadrul Le Royal Meridien Beach Resort & Spa şi Rhodes W1 de la Grosvenor House.

„A lucrat până în ziua în care a murit. A lucrat până marţi’', a adăugat Bhatia.

Rhodes filma pentru un nou program TV, scrie news.ro

„Pentru a pune capăt speculaţiilor dureroase făcute pe seama decesului subit al dragului nostru Gary Rhodes, familia Rhodes poate confirma că, după o zi bună de filmare cu Rock Oyster Media pentru ITV, aici, în Dubai, Gary a revenit acasă într-o dispoziţie bună pentru a petrece o seară liniştită cu soţia lui, Jennie. După cină, din nefericire, Gary a căzut în reşedinţa lor şi a fost dus urgent la spital, dar a murit din cauza unui hematom subdural, a informat familia lui Rhodes.

Familia a făcut din nou apel la respectarea intimităţii şi a mulţumit celor care o sprijină în aceste momente. Gordon Ramsay se numără între cei care i-au adus un tribut lui Rhodes.

 „Am pierdut un bucătar fantastic, Gary Rhodes. Este cel care a pus bucătăria britanică pe hartă'.  Hematomul subdural este de obicei asociat cu leziunile la nivelul capului.

Gary Rhodes, figură cunoscută în Marea Britanie, şi-a deschis primele două restaurante în Londra, fiecare primind câte o stea Michelin în anii 1990. A apărut în show-ul TV „Hells Kitchen, a găzduit două sezoane ale „Masterchef USA şi a realizat propriul program, „Rhodes Around Britain.

 În 2006, a primit însemnele Ordinului Imperiului Britanic pentru activitatea sa.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter