Chiara Ferragni, cel mai puternic influencer din lume. A strâns 3 milioane de euro din donații în mai puțin de 24 de ore pentru Italia, în plină epidemie de coronavirus

Publicat pe

Chiara Ferragni a reușit să strângă peste 3 milioane de euro din donații în mai puțin de 24 de ore pentru Italia, având în vedere momentele extrem de dificile prin care locuitorii trec din pricina coronavirusului.

Chiara Ferragni, cel mai puternic influencer din lume. A strâns 3 milioane de euro din donații în mai puțin de 24 de ore pentru Italia, în plină epidemie de coronavirusChiara Ferragni, cel mai puternic influencer din lume. A strâns 3 milioane de euro din donații în mai puțin de 24 de ore pentru Italia, în plină epidemie de coronavirus

Chiara Ferragni, blogger de modă, influencer, designer și antreprenor, împreună cu soțul ei, Fedez, au făcut o donație de 100.000 de euro și au lansat o campanie în sprijinul strângerii de fonduri pentru Italia, țară puternic afectată de coronavirus.

Fondurile ar urma să fie alocate pentru achiziționarea de noi paturi la terapie intensivă, pentru a se putea face față urgențelor de sănătate privind coronavirusul și pentru a se putea oferi fiecărui pacient asistența medicală gratuită de care are nevoie, potrivit ilfattoquotidiano.it.

„Nu este important cât am putea dona, este important să strângem fonduri și să arătăm solidaritate. Câteva milioane de euro vin pentru terapie intensiva datorită acestei campanii. Restul este aer curat”, a scris Fedez pe Twitter.

Astfel, în mai puțin de 24 de ore s-au strâns peste 3 milioane de euro. Armani a donat o sumă fabuloasă de 1,25 milioane, Ac Milan 250.000 de euro, iar Dolce & Gabbana a donat pentru cercetare.

Chiara Ferragni a ținut să menționeze că suma s-a strâns din 165.000 de donații, din 92 de țări diferite.

La acest moment în Italia sunt peste 9100 de cazuri de îmbolnaviri și peste 460 de morți.

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter