Chris Hemsworth a fost declarat bărbatul anului

Publicat pe

Actorul Chris Hemsworth este unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, australianul în vârstă de 33 de ani având numeroase fane în lumea întreagă.

 

Acum, actorul a fost declarat bărbatul anului de către revista GQ Australia pe a cărei copertă se află. Hemsworth a pozat îmbrăcat într-un tricou alb, ţinându-şi mâinile pe cap, ceea ce i-a evidenţiat braţele bine lucrate.

 

gq

 

Din păcate pentru fanele lui, Chris Hemsworth este căsătorit din 2010 cu Elsa Pataky (40 de ani) o actriţă foarte sexy, care are şi origini româneşti. Aceasta se numeşte, de fapt, Elsa Lafuente Medianu şi înainte de a fi actriţă a urmat Facultatea de Jurnalism în Spania. Ea este fiica Cristinei Pataky Medianu, un  publicist de origine româno-maghiară.

 

Cei doi formează unul dintre cele mai glam cupluri de la Hollywood şi au împreună 3 copii, gemenii Tristan si Sasha şi India, fetiţa lor cea mare.

 

Foto: Hepta

 

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter