Christian Sabbagh, prima reacție după ce soția a cerut ordin de protecție: „Era nervoasă pentru că...”

Publicat pe

Christian Sabbagh a oferit primele declarații despre faptul că Iuliana, soția sa, a cerut ordin de protecție împotriva lui. De obicei acesta se cere atunci când e vorba de violență domestică, dar încă nu se știu cauzele care au determinat-o pe femeie să apeleze această măsură drastică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Jurnalistul spune, însă, că nu s-a atins de Iuliana și tot a fost, de fapt, o ceartă mai aprinsă care a degenerat, iar acum s-ar fi calmat.

Primele declarații ale lui Christian Sabbagh: „Caz de violență domestică…am râs'

Mai mult decât atât, Christian Sabbagh susține că Iuliana este o fire geloasă și de data aceasta a avut un episod din cauza admiratoarelor care îi abordează pe jurnalist.

„Ea era nervoasă pentru că tot primesc tot felul de mesaje pe Facebook de la admiratori și admiratoare. Mi-a cerut telefonul, eu nu am vrut să îl dau. Mi-a zis că dacă nu i-l dau sună la Poliție, eu i-am zis să o facă. A venit Poliția, ne-am dus la secție.

Ea nu a știut, e ca în filmele cu Stan și Bran. Revenind… Am ajuns la Poliție, ea într-o cameră, eu în cealaltă, caz de violență domestică. M-a umflat râsul, întrebam pe acolo: ‘cum, dom`le, violență domestică? Nu aveam ce să ascund în telefon, nici măcar nu are parole telefonul.

Oricum a văzut mesajele. Dar asta nu e prima scenă, mi-a mai spart un Iphone, cred că trebuie să schimb marca, îmi poartă ghinion. A fost mai mult o ambiție… Și eu sunt gelos, și ea este geloasă…', a spus Christian Sabbagh, potrivit fanatik.ro.

Spune că nu a lovit-o

Prezentatorul TV susține că toată situația este o neînțelege, iar el nu a lovit-o niciodată pe Iuliana. „Nu am lovit-o, nu am împins-o…

Cearta e însă o formă de violență. Doamne ferește, eu nu sunt un om violent. Nu există așa ceva. Mă vedeți pe mine în postura să îmi lovesc soția? Să lovesc o femeie? Nu am făcut în viața mea așa ceva…', a mai precizat Christian Sabbagh.

Citește și: Christian Sabbagh a transformat casa pentru cei patru copii ai săi:„În living nu mai avem covoare!’

Citește și: Christian Sabbagh a făcut nunta și botezul în secret!Primele imagini cu mireasa

Citește și: De la ce pornesc certurile între Gabriela Cristea și Tavi Clonda și cine cedează

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Diana Dumitrescu după naștere

Jurnalistul și soția lui s-ar fi împăcat

La final, prezentatorul de la Kanal D a precizat că el și Iuliana s-au împăcat deja. Spune că a iertat-o și acum așteaptă ca lucrurile să redevină normale.

A vrut să își retragă declarația, dar dosarul își urmează cursul, a plecat de la Poliție la Parchet, de la Parchet la instanță. Oricum ne împăcăm, dar dintr-o glumă tâmpită, dintr-un puseu, dintr-o ambiție se ajunge la o nenorocire. I-am și spus

Băi, Iulia, mi-ai făcut un cadou de nu ai idee. M-ai făcut de râsul lumii, oamenii o să creadă că sunt un bătăuș. Dar asta e… O să îi fac cadou toate articolele, i le pun frumos, în ramă… Și îi duc și un buchet de flori, bine-înțeles… Oricum, a iertat-o, este diamantul meu ea. Și copiii, normal', a mai spus Christian Sabbagh.

Cum s-au cunoscut cei doi

Prezentatorul TV a început o relație cu Iulia Sabbagh în momentul în care el era căsătorit cu Louise. Între cei doi este o diferență de 19 ani, dar acest lucru nu i-a împiedecat să se căsătorească.

„Am cunoscut-o pe Iulia la Istanbul, era manechin într-o prezentare de modă la care fusesem invitat. Mi s-a părut fascinant că nu ştia cine sunt, pentru că trăia în Spania de foarte mulţi ani. Era foarte frumoasă şi a fost ca o lovitură de fulger când am văzut-o. Am schimbat numere de telefon, am vorbit mult timp la telefon şi am reuşit să o conving să fim împreună’spunea jurnalistul în urmă cu mai mult timp.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter