Cine a ajutat-o pe Claudia Pătrașcanu să plece din vila lui Gabi Bădălău. Vedeta a luat cu ea și copiii

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu a plecat împreună cu copiii ei din vila în care locuia alături de Gabi Bădălău. Cei doi sunt în proces acum, iar vedeta locuiește la Constanța. S-a bazat pe sprijinul unor persoane importante pentru a depăși situațiile dificile, după separarea de soț.

Nu mai e un secret faptul că vedeta a părăsit casa în care a locuit ani buni alături de soț. Claudia Pătrașcanu și-a luat copiii și a pleact la mama sa, în Constanța. Cea care a ajutat-o să plece din casa soțului este chiar Andreea Bînică, fost ei colegă din trupa Exotic.

Conform Click, Claudia ar fi fost dată afară din casă, în plină noapte, de bărbatul cu care-şi oficializase relaţia în urmă cu trei ani. Andreea i-a trimis urgent o dubiţă, cu care Claudia a reuşit să se mute la Constanţa: „Claudia nu a luat mare lucru. A plecat doar cu două valize din casa soţului ei şi cu câteva sacoşe, cu diverse obiecte. A avut noroc cu Andreea Bănică, care i-a trimis o maşină să-şi ia lucurile. Cei mai importanţi pentru ea sunt copiii, de aceea nici nu a interesat-o altceva„.

Se pare că artista locuiește acum la mama ei, doamna Domnica fiind foarte încântată de nepoței, Gabriel Mihail şi Nicolas. De altfel, Gabriel a fost înscris aici la grădiniţă, la grupa mijlocie.

Cine a ajutat-o pe Claudia Pătrașcanu să plece din vila lui Gabi Bădălău. Vedeta a luat cu ea și copiiiCine a ajutat-o pe Claudia Pătrașcanu să plece din vila lui Gabi Bădălău. Vedeta a luat cu ea și copiii

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se luptă în instanță pentru custodia copiilor și pentru bunurile comune

La zece zile după ce a anunțat public că se desparte de soțul ei, Claudia Pătrășcanu i-a intentat proces lui Gabi Bădălău, fiul ministrului Economiei, Niculae Bădălău. Artista a cerut custodia celor doi fii ai lor, dar și partajarea bunurilor comune. din păcate, cei doi soți nu au reușit să se înțeleagă amiabil și să divorțeze rapid la notar, dar asta este de înțeles, deoarece sunt doi copii la mijloc (Gabriel Mihail – 4 ani şi 10 luni, şi Nicolas – 2 ani şi 8 luni), dar și mulți bani, pentru că averea lui Gabi Bădălău este estimată la peste 50 de milioane de euro.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter