Cine a fost Nosfe. Artistul Darius Vlad Crețan a murit la 37 de ani

Publicat pe

Cine a fost Nosfe. Darius Vlad Crețan, așa cum se numea artistul în buletin, a murit la vârsta de 37 de ani. Din primele informații, se pare că îndrăgitul rapper ar fi suferit un infarct. În urma lui au rămas o soție îndurerată și o fetiță, pe nume Iris. Chiar dacă nu și-a ales din prima să pornească pe drumul muzicii, ba chiar a avut o cu totul altă activitate profesională, și-a ascultat sufletul în cele din urmă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

A fost unul dintre cei mai apreciați rapperi de la noi din țară și era cunoscut și pentru proiectul lui de suflet, Șatra Benz, pe care l-a fondat alături de colegii lui. Cântăreț și compozitor, Darius Vlad Crețan a colaborat cu succes și cu alți artiști de la noi din țară, precum Ruby, Ale Blake, Mandinga, Jean Gavril, Alexandra Stan și Andrei Bănuță.

Cine a fost Nosfe. Artistul Darius Vlad Crețan a murit la 37 de aniCine a fost Nosfe. Artistul Darius Vlad Crețan a murit la 37 de ani

Cine a fost Nosfe

Darius Vlad Crețan s-a născut în data de 24 martie 1985, la Galați. A urmat cursurile liceului din orașul lui natal, iar aici a obținut diploma cu specializarea în Grafică pentru Publicitate, conform Playtech.ro. Ca meserie, a fost funcționar economic, dar apoi a început să simtă o adevărată chemare către muzică. A muncit o perioadă în paralel, până și-a permis să trăiască doar din pasiunea lui.

Cine a fost Nosfe. În cele din urmă a cunoscut succesul în domeniu.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Nosfe, în ultimele zile, înainte să moară. Un prieten a povestit totul: „Este epuizare. Făcea de toate. Dormea câteva ore pe noapte'

Citește și: Ce a postat Nosfe pe Instagram, cu 3 luni înainte de deces. Coincidență bizară: „A murit pe aceeași dată…'

Citește și: Reacțiile artiștilor după moartea lui Nosfe. Ruby, devastată: „Nu pot să cred, am vorbit alaltăieri cu el la telefon!”

Citește și: Nosfe ar fi cerut o pauză în timpul ultimului concert pe care l-a susținut, cu doar câteva ore înainte să moară: „S-a dat jos de pe scenă. A spus că simte ceva în…'

Soția lui Nosfe, mesaj dureros după moartea artistului

Cine a fost Nosfe. Mădălina este distrusă de durere. Și-a pierdut soțul și tatăl fetiței ei, micuța Iris. Erau împreună din anul 2013, au trecut peste toate obstacolele și au format o familie frumoasă.

„Iubirea mea… Nu se va mai naște în lumea asta alt suflet ca al tău… te-au iubit atât de mulți oameni și n-ai înțeles o secundă ce om mare ai fost și ce suflete pustiite ai lăsat aici‘, a scris aceasta pe pagina de Instagram după tragicul eveniment.

Cine a fost Nosfe. Pe pagina de Facebook a formației Șatra B.E.N.Z., a fost postată o fotografie cu rapperul Nosfe, alături de un mesaj dureros, după ce colegii lui au aflat că acesta a murit.

„Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată. Fratele nostru @nosfezilla a plecat dintre noi azi-noapte. Ne aflăm într-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan, e tot ce putem comunica. Te iubim, frate! Somn senin și trecere lină’, a fost mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a colegilor săi de trupă.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter