Cine a fost primul soț al lui Teo Trandafir. Alexandru lucra împreună cu regretatul pilot Adrian Iovan

Publicat pe

Teo Trandafir a fost mereu discretă în ceea ce privește viața sa personală. Prezentatoarea TV a vorbit cu ani în urmă despre primul eo soț, Alexandru. Acesta a lucrat împreună cu pilotul Adrian Iovan, cel care a pierit într-un incident aviatic. 

Vedeta, născută cu numele Uţă Teodora Virginia, poartă de fapt numele primului său partener de viaţă cu care a fost căsătorită între anii 1990 – 1996. Prezentatoarea TV a fost căsătorită cu Alexandru Trandafir, fost pilot şi totodată copilot al lui Adrian Iovan. Acesta a vorbit despre Alexandru Trandafir, înainitea tragicului accident în care şi-a pierdut viaţa. Adrian Iovan susţinea pe atunci că Alexandru Trandafir nu i-a spus niciodată că a fost căsătorit cu Teo, că era un bărbat foarte discret şi un profesionist, scrie stirimondene.fanatik.ro.

Pe atunci, Adrian Iovan a mai povestit că primul soţ al îndrăgitei prezentatoare TV are o nouă familie, alături de care îşi petrece timpul odată ce a ieşit la pensie.

În urmă cu ani de zile, Teo Trandafir a vorbit despre primul ei soț într-un interviu acordat Revistei 'Ciao!':

'Era un om excepţional, bine, este şi în continuare excepţional doar că formaţia lui este una precisă ca zonă, la vremea respectivă el cadru militar, eu smulsă în 10 direcţii, o apucată în încercarea de a-mi menţine echilibrul într-o lume în care nu e nici milă şi nici repere, nu avea cum să funcţioneze, chiar dacă atracţia, fascinaţia tocmai de aici venea, din faptul că aveam senzaţia că ne completăm.

Aşa cum se întâmplă în viaţă, lucrurile care te determină să faci niste alegeri, se transformă în unele argumente pentru care desfaci acele alegeri. S-a ajuns exact în momentul în care libertatea mea şi felul de a sintetiza iute s-a transformat într-un defect. Şi am zis gata, ca oamenii civilizaţi, nu ne-am deranjat între noi, eu apucasem să mă lansez, a avut onoarea şi decenţa de a mă lăsa să îi port numele.

Copilul meu poartă acelaşi nume ceea ce mi se pare o dovadă de respect, asta pentru că vibraţia numelui este cea care îţi defineşte existenţa. Eu nu ştiu să mă cheme altfel. Pe mine înainte mă chema ca pe tata, Uţă. Acum la 49 de ani, mâine, poimâine nu mai ţin minte numele de atunci pentru că nu îl mai port demult'.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter