Cine ar putea fi nașii copilului lui Meghan Markle și al Prințului Harry. Ducii de Sussex sunt părinți de băiat

Publicat pe

Meghan Markle a născut un băiețel perfect sănătos în dimineața zilei de luni, 6 mai. Soția Prințului Harry a devenit pentru prima dată mamă, iar emoțiile au fost foarte mari. Deja se vorbește despre cine ar putea fi nașii copilului lui Meghan Markle și al Prințului Harry.

Primul copil al Ducilor de Sussex i-a făcut să fie mai fericiți ca niciodată. Anunțul despre venirea pe lume a bebelușului a fost făcut pe pagina oficială de Instagram a lui Meghan Markle și a Prințului Harry. Nu s-a știut nicio clipă ce sex are copilul celor doi, deși mulți pariau că va fi fetiță și o va chema Diana.

În presa internațională au apărut informații despre nașii copilului lui Meghan Markle și al Prințului Harry. Se pare că George și Amal Clooney se află printre cei care ar putea să fie nașii micuțului. „Sunt mult mai apropiați decât se scrie în presă', a declarat o sursă apropiată Ducilor de Sussex pentru dailymail.co.uk. Meghan Markle este foarte bună prietenă cu Amal, iar Prințul Harry s-ar fi apropiat foarte mult de George Clooney.

Meghan Markle a născut un băiețel

Întreaga lumea aștepta cu sufletul la gură momentul în care Meghan Markle va naște. Multe detalii despre sarcină le-a ținut ascunse, chiar și sexul. Mulți au pus pariu că va fi fetiță, dar iată, Meghan și Harry vor avea un băiețel care cântărește 3,2 kilograme.

Meghan Markle a născut la ora 5.26 dimineața. Ducesa de Sussex și băiețelul ei sunt perfect sănătoși.

Citește și: Dana Războiu și Bogdan Enoiu au divorțat după 11 ani de mariaj. Au semnat actele de divorț la notar

Citește și: Carmen Brumă, declarație surprinzătoare despre infidelitate: „Aș face tot posibilul să nu aflu și nu mi-aș face iluzii'

FOTO: Hepta

Cine ar putea fi nașii copilului lui Meghan Markle și al Prințului Harry. Ducii de Sussex sunt părinți de băiatCine ar putea fi nașii copilului lui Meghan Markle și al Prințului Harry. Ducii de Sussex sunt părinți de băiat
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter