Cine e Andrea Sabini de la Chefi la cuțite. Andrea Sabini i-a impresionat pe cei trei jurați de la Chefi la cuțite cu preparatul său, dar și cu povestea sa de viață. Este originar din Italia și a cochetat cu bucătăria încă de la o vârstă fragedă. Iată ce au spus cei trei jurați de la Chefi la cuțite despre preparatul său, dar și câte cuțite a obținut!
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!
În ediția de miercuri seara, 3 mai 2023, un concurent din Napoli a pășit în fața celor trei jurați. Tânărul, pe numele său Andrea Sabini, i-a impresionat pe Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu cu preparatul său, dar și cu povestea sa de viață.
Andrea Sabini este de profesie inginer și are o firmă de construcții în Italia, dar este pasionat și de bucătărie. Astfel, le-a pregătit celor trei jurați de la Chefi la cuțite o rețetă de tataki de ton cu cremă de burrata și busuioc.
Cine e Andrea Sabini de la Chefi la cuțite
Totodată, le-a spus și povestea sa de viață. A reușit să slăbească 100 de kilograme în 6-7 luni cu ajutorul sportului și dietelor, după o perioadă în care ajunsese să cântărească 170 de kilograme.
„Am învățat limba română în aproximativ șase luni. Mi-am dat seama că, dacă vrei să stai într-un loc care nu e țara ta, engleza e utilă, dar trebuie să înveți limba. (…) Legătura mea cu mâncarea vine de când eram mai micuț. Eram foarte grăsuț, aveam peste 170 kg. Am slăbit aproximativ 100 de kg în 6-7 luni. Sală, dietă, piscină…”, a povestit Andrea Sabini la Chefi la cuțite.
Andrea Sabini a luat două cuțite
Pasiunea sa pentru bucătărie a început încă din copilărie, iar acum se ocupă cu gătitul în timpul liber. Cei trei jurați au fost impresionați de preparatul său intalian, însă a primit doar două cuțite din trei.
„Subtilitatea ghimbirului, subtilitatea ingredientelor pe care le-ai băgat în burrata, iar icrele de somon au reușit să îmbrace tot gustul ăsta, să umple gura! Bravo, felicitări!”, a spus Chef Dumitrescu despre preparatul tânărului.
sursă foto- Facebook și captură de ecran