Cine este Bianca Avram, finalistă Românii au Talent 2023. A participat și în sezonul 8

Publicat pe

Cine este Bianca Avram, finalistă Românii au Talent 2023. Toată lumea se întreabă cine este Bianca Avram, dansatoarea de Golden Buzz de la Românii au Talent, după ce tânăra l-a vrăjit cu momentul ei pe Mihai Bobonete în preselecții. Juratul Românii au Talent a trimis-o pe Bianca Avram direct în semifinale, după ce a răsplătit dansul ei cu un Golden Buzz. Tânăra a trecut și de această etapă, așa că o puteți revedea în finala de vineri, 12 mai, la PRO TV.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine e Bianca Avram, finalistă Românii au Talent 2023. Bianca Avram, care a primit în preselecții Golden Buzz la Românii au Talent, are 16 ani, este din Cumpăna, Constanța, și practică gimnastică, balet și dans modern. Numărul ei l-a impresionat atât de mult pe Mihai Bobonete încât acesta a apăsat Golden Buzz și a trimis-o direct în semifinalele Românii au Talent 2023. Concurenta a trecut și de semifinală, așa că o puteți vedea în marea finală de vineri.

Cine este Bianca Avram, finalistă Românii au Talent 2023. A participat și în sezonul 8Cine este Bianca Avram, finalistă Românii au Talent 2023. A participat și în sezonul 8

Cine este Bianca Avram, finalistă Românii au Talent 2023

Cine este Bianca Avram, finalistă Românii au Talent 2023. La vârsta de 3 ani, Bianca Avram de la Românii au Talent a pășit pentru prima dată într-o sală de balet, după ce a fascinat-o un desen animat. Tatăl este cel care a îndrumat-o și a sprijinit-o enorm, pentru ca ea să ajungă la performanță.

„Dansul e un mod de a mă exprima. Îmi este mult mai ușor să mă fac înțeleasă prin mișcările corpului, decât să mă exprim prin cuvinte, a spus Bianca înainte de a păși a doua oară pe scena talent-show-ului.

Cine este Bianca Avram, finalistă Românii au Talent 2023. Bianca Avram de la Românii au Talent, recompensată în preselecții de Mihai Bobonete cu Golden Buzz, a început în clasa a II-a să practice dansul modern, iar apoi s-a înscris la liceul de coregrafie, unde a făcut balet și dans contemporan. Și-a dat seama că are nevoie și de gimnastică, așa că a urmat și această disciplină timp de un an.

Elevă la Liceul de Coregrafie Floria Capsali, Bianca Avram se consideră dură în dans, cu mișcări bruște. Este băiețoasă, preferă să se îmbrace mai sport și oriunde se duce, trebuie să facă măcar o acrobație. Concurenta de la Românii au Talent adoră să fie în centrul atenției, chiar dacă spune că la început este mai timidă, dar ajunge să facă tot grupul să râdă.

Citește și:Silvia Dumitrescu a împlinit 63 de ani! Cum arată artista și ce cadou a primit de la fiul ei: „M-am înmuiat toată'

Citește și:Ce probleme de sănătate are Theo Rose în luna a șasea de sarcină: „Sunt niște dureri noi'

Citește și: „Sunt sub tratament. Un specialist m-a diagnosticat cu…. Catinca Roman explică de ce nu a vizitat-o pe Mioara Roman la azil, după acuzațiile Oanei

Bianca Avram, finalista de la la Românii au Talent 2023, este bonă pentru surorile mai mici

Cine este Bianca Avram, finalistă Românii au Talent 2023. Bianca Avram, care a primit Golden Buzz la Românii au Talent are două surori mai mici, de 8 ani și de 1 an jumate, iar când mama ei e la serviciu, ea este cea care stă cu surorile acasă, potrivit stirileprotv.ro.

A fost la peste 20 de concursuri și chiar a câștigat multe dintre ele, iar părinții o susțin și fac eforturi mari să o ducă la toate concursurile. Printre cele mai fericite momente din viața ei se numără participarea la campionatele mondiale și, de asemenea, atunci când a primit Golden Buzz de la Andra, în sezonul 8.

În ceea ce privește visul ei pentru viitor, Bianca spune că vrea să ajungă coregraf și că i-ar plăcea să trăiască în Barcelona. 

O pasionează partea de social media, îi place să posteze pe rețelele de socializare, face chiar și vlogguri pentru canalul ei de YouTube.

Bianca Avram de la Românii au Talent l-a impresionat pe Mihai Bobonete, care i-a dat Golden Buzz în preselecții

Cine este Bianca Avram, finalistă Românii au Talent 2023. Cu dansul și mișcările ei de gimnastică i-a impresionat pe jurații de la „Românii au talent', Andra a aplaudat-o în picioare, iar Mihai Bobonete i-a acordat Golden Buzz și a trimis-o direct în semifinala show-ului. Bianca Avram a trecut de semifinală, iar acum se numără printre cei 11 finaliști ce au șansa să câștige premiul de 120.000 de euro.

„Bianca, observ că vin la RAT copii tot mai talentați la dans contemporan, balet, gimnastică și așa mai departe. Și eu mă tot repet, cu fiecare număr pe care îl văd e mai bun și tot așa. Efectiv îmi vine să plătesc bilet, să întreb unde trebuie să dau bani să văd așa ceva. A fost spectaculos ce am văzut acum', a declarat Mihai Bobonete înainte de a apăsa butonul auriu la finalul numărului Biancăi. 

„Tu, în acest moment, stăpânești trei discipline: gimnastică, dans și balet. Ești foarte aproape de un dansator complet. Mi se pare extraordinar să poți să transmiți emoții cu degetele sau încheieturile… A fost ce trebuia, unde trebuia, cât trebuia. Ai toate șansele să câștigi marele premiu, a spus și Dragoș Bucur.

„E și foarte multă inteligență la mijloc, e sclipitoare chiar, a completat Andi Moisescu. „În cazul ei, cuvântul talent nu se potrivește perfect. Eu cred că acest copil are ceva de la Dumnezeu. Are o atingere care pe mine m-a emoționat foarte mult, a încheiat Dragoș Bucur.

Cine sunt finaliștii Românii au Talent 2023

Finaliștii Românii au Talent 2023 sunt 11 la număr și îi puteți vedea pe toți pe 12 mai, la PRO TV, în finală. Aceștia sunt: Albert Gugulan (pianist), Bianca Avram (dansatoare), trupa Monique Family (dansatori), Oleg Spînu (interpret folclor), Rareș Prisacariu (actor), Taheira Sașa, Olya și Valera (dansatori), Sandip Brahamin (dansator), Sara Piliego (dansatoare), Eduard Dragu Sălăgean (pianist) și Carina Veghiu (solistă).

De asemenea, pentru marea finală, jurații au propus patru concurenți pentru premiul de originalitate. Aceștia sunt: Sandip Brahamin, Denisia Sănduleac, Bianca Avram și Oleg Spînu.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă