Cine e Ionuț Urziceanu de la Mireasa sezon 3. Lucrează ca șofer

Publicat pe

Ionuț Urziceanu este concurent la Mireasa sezon 3. Tânărul are 29 de ani și este șofer profesionist. Ionuț vrea să își întemeieze o familie, motiv pentru care a venit la show-ul matrimonial.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine e Ionuț Urziceanu de la Mireasa sezon 3? Concurentul are o relație specială cu mama sa și susține că este cea mai importantă persoană din viața lui.

„Numele meu este Urziceanu Ionuț, am 29 de ani, iar ocupația mea e de șofer profesionist.”, s-a prezentat Ionuț Urziceanu, noul concurent Mireasa.

Cine e Ionuț Urziceanu de la Mireasa sezon 3. Lucrează ca șoferCine e Ionuț Urziceanu de la Mireasa sezon 3. Lucrează ca șofer

„Consider că sunt pregătit să mă căsătoresc, însă trebuie să-mi găsesc persoana potrivită. Cel mai mare vis al meu e să-mi fac o familie.”,a adăugat Ionuț Urziceanu de la Mireasa. „Mama e cea mai importantă persoană din viața mea”, a mai spus Ionuț de la Mireasa.

Ce fel de femeie își dorește Ionuț Urziceanu de la Mireasa sezon 3

Ionuț se descrie ca fiind un bărbat cu prea cu mult bun simț, o persoană cu suflet bun, sincer. Când e jignit, reacționează și plătește cu aceeași monedă.

Citește și: Smiley, primele declarații după ce a devenit tată pentru prima dată. Cum se simte Gina Pistol

Citește și: Ce nu vrea Smiley să afle fiica lui, despre el. Răspunsul are legătură cu Gina Pistol!

Citește și: Gina Pistol a născut o fetiță. Smiley a devenit tătic pentru prima dată

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Gina Pistol pe final de sarcină: „Oare mai scap de ele?'

Viitoare iubită/soție trebuie să fie o fată frumoasă mai înaltă pentru că fostele lui iubite au fost mai scunde. El are 1.85. Partenera lui trebuie să aibă peste peste 1.60.

Ea trebuie să mai fie sinceră, iubitoare. Nu-i plac persoanele reci.

„Am venit să-l susțin pentru că e băiatul meu, vreau să-și facă o familie. L-am crescut singută de la 2 ani. Nu mi-am refăcut viața timp de 40 de ani, pentru el.”, a spus Victoria, mama lui Ionuț de la Miresa. Aceasta își dorește pentru fiul său: „Inteligentă, frumoasă și fidelă, restul vine de la sine.”

„Vreau o femeie plină de viață, cu simțul umorului și fidelă, așa cum zice și mama”, a adăugat Ionuț de la Mireasa.

Simona Gherghe a așteptat cu nerăbdare să-i cunoască pe concurenții cei noi și speră ca la finalul sezonului cu numărul 3 se vor căsători toate cuplurile.

„După mai bine de 5 luni petrecute în Casa Mireasa, credeam că în cele câteva zile libere dintre sezoane mă voi deconecta total. Ei bine, m-am înşelat! Mi-au lipsit concurenţii, m-am gândit cum a fost pentru ei revederea cu cei dragi, cum vor continua poveştile lor în afara platoului şi sunt foarte curioasă să-i cunosc pe cei care vor intra în Casă în căutarea iubirii, în cel de-al treilea sezon al emisiunii.”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter