Cine e Mădălina Celine Coca de la Vocea României? Lucrează ca analist financiar într-o bancă

Publicat pe

Mădălina Celine Coca face parte din echipa Andrei, în semifinala Vocea României. Aceasta are doua pasiuni total diferite!

Mădălina vine din Paris unde lucrează că analist financiar într-o banca și solistă într-un band. Concurenta de la Vocea României a fost la 12 ani remarcată la o serbare. A continuat cu participarea la diverse concursuri și festivaluri. Apoi a făcut canto la școala Danei Dorian, însă a pus pauză muzicii. Ulterior, când a ajuns în Franţa, a reluat legătura cu muzica. Acolo a cunoscut diverși muzicieni alături de care a început să cânte.

Mădălina locuiește în Franța de aproape 9 ani, a plecat acolo cu o bursă Erasmus, unde a şi continuat studiile, Finanțe Bănci. A reușit să se angajeze destul de repede. Pe parcursul timpului a schimbat 4 joburi, în acelaşi domeniu.

Cea mai mare realizare pe plan profesional a fost obținerea unei duble diplome în finanțe și administratea afacerilor în Franța și România, că șefa de promoție. Un alt moment de mândrie a fost obținerea Trofelui de la Amară și a altor premii la Festivalul Național George Grigoriu.

În România s-a întors acum doar pentru Vocea României, dar dacă ar reuși pe plan muzical, s-ar restabili în țară să își construiască o carieră aici. Pe lângă muzi că, ea este pasionată de călătorii, sport şi teatru.

Despre talentul său, ea crede că talentul îl moștenește de la bunica, şi mama ei are ureche muzicală, însă doar ea a reușit să exceleze în acest domeniu.

În trecut a suferit o durere imensă. Acum câțiva ani era la un festival de muzică unde a obținut premiul I. În ziua galei, a aflat că bunica ei a murit. Mădălina spune că ea a fost și va rămâne a 2-a ei mama și o ființă extraordinar de importantă. În acea seară a trebuit să cânte pentru ridicarea premiului. A fost un moment foarte greu, dar faptul că i-a dedicat ei acel moment, a ajutat-o să treacă peste.

Renate Grad, în semifinala de la Vocea României

După cele două show-uri live, telespectatorii i-au ales pe cei opt semifinalişti din sezonul 8 „Vocea României, câte doi din fiecare echipă. Semifinala Vocea României va fi difuzată de Pro TV vinerea viitoare, de la ora 20.30, urmând ca marea finală să aibă loc pe 14 decembrie. În semifinala Vocea României 2018 Tudor Chirilă va fi reprezentat de Alma Boiangiu şi de Romaniţa Fricosu, Irina Rimes va lupta pentru un loc în finală alături de Alexa Dragu şi de Dora Gaitanovici, Andra mizează pe Renate Grad şi pe Mădălina Celine Coca, în timp ce Smiley îi are pe Vitalie Maciunschi şi pe Bogdan Ioan.

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter