Cine e Malvina Ion, concurenta - ghicitoare de la "Chefi al cuțite" care i-a "dezlegat cununiile" lui Cătălin Scărlătescu. A absolvit doar 8 clase

Publicat pe

Malvina Ion a făcut furori la „Chefi al cuțite”, dar nu cu preparatul ei, ci cu abilitățile pe care le are. Tânăra, la 18 ani, spune că face magie albă, îi ajută pe cei care apelează la ea. Așa a procedat și cu Cătălin Scărlătescu. 

Brunetă, cu părul lung și rochioa până în pământ, Malvina i-a cucerit pe jurați. A dezvăluit tutror că Chef Scărlătescu își va găsi dragostea. Ea a povestit și despre viața ei la 18 ani. A absolvit doar 8 clase, atât i-a permis familia și încă nu s-a căsătorit.

„Mă numesc Ion Malvina, provin dintr-o familie de etnie rromă, ne putem numi Argintari pentru că noi nu suntem nici Cădărari, nici Ursari, nici Gabor sau Pletoși, noi suntem țigani puri, cu tradiții.

Eu tot timpul stau în bucătărie. La noi în neam femeile nu muncesc, bărbații sunt cei care aduc banii în casă. (…) Eu știu să vrăjitoresc, să deschid cărițe de tarot, eu sunt tămăduitoare, prezicătoare. Noi ne ocupăm cu magia albă, în niciun caz nu facem magie neagră.  (…) 

La noi în familie, fetele nu au dreptul să facă foarte multă școală, băieții pot face câtă școală își doresc. Eu mă consider norocoasă pentru că am reușit să fac opt clase. În unele comunități de țigani nu li se permite nici 5 clase. Se opresc la 4 sau la 5.”, a spus concurenta în emisiune.

Cine e Malvina Ion, concurenta - ghicitoare de la "Chefi al cuțite" care i-a "dezlegat cununiile" lui Cătălin Scărlătescu. A absolvit doar 8 claseCine e Malvina Ion, concurenta - ghicitoare de la "Chefi al cuțite" care i-a "dezlegat cununiile" lui Cătălin Scărlătescu. A absolvit doar 8 clase

https://www.youtube.com/watch?v=fpGCAgWK1Hk 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter