Cine e Otilia Bilionera, concurenta în emisiunea "Ferma", de la Pro TV? Care e numele ei real

Publicat pe

Otilia Bilionera a acceptat să participe la reality show-ul Ferma, provocare ce-i va pune la încercare toate aptitudinile.. Iată ce nu ştiai despre cântăreaţa care are succes la nivel internaţional. 

Otilia a început să cânte încă de la 3 ani. Odată ce a crescut, nu a renunțat niciodată la muzică, iar piesa Bilionera a adus-o în atenția publicului din întreaga lume. Cu peste 500 de milioane de vizualizări la Bilionera și cu mândria că a fost numărul 1 în mai mult de 20 de țări, provocarea Otiliei în Ferma este să facă trecerea de la sute de oameni pe care îi are în jur la un mediu în care va locui alături de 17 străini.

Iată cum se descrie Otilia: Am absolvit Facultatea de Științe Politice în București, dar nu a contat, am simțit că muzica este scopul meu în viață. Bilionera mi-a schimbat complet viața, iar Ferma va fi ca o pauză pentru mine, în care îmi propun să mă cunosc mai bine.’ Ne îndoim că Ferma va fi tocmai o pauză pentru Otilia Bilionera – pentru că probele fizice și provocările vor fi mult mai intense ca în sezoanele trecute -, dar cu siguranță se va întoarce acasă mult mai călită și mai pregătită pentru viață.

Care e numele real al cântăreţei Bilionera

Chiar dacă e cunoscută publicului larg drept Bilionera, numele ei complet este Otilia Brumă. De-a lungul anilor, aceasta a avut mai multe ralaţii controversate, ba chiar a fost şi înşelată de iubit.

Otilia Bilionera a avut o relaţie cu unul dintre cei mai doriţi cântăreţi din Turcia, Sinan Akcil. Toată presa a scris despre celebra lor poveste de dragoste, iar românca a fost în lumina reflectoarelor, în Turcia. Însă ceea ce părea o relaţie ce se va sfârşi în faţa altarului, s-a terminat brusc.

Otilia şi Sinan au decis să îşi spună „Adio”.

'Relația cu Sinan, el fiind unul dintre cei mai cunoscuți artiști turci, a fost una frumoasă. Dar turcul e tot turc, a început să mai calce strâmb. O dată, de două ori, dar am și eu o limită și sufeream. A fost mai bine să ne îndepărtăm.', a mărturisit Otilia.

Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan sunt prezentatorii emisiunii Ferma

După o pauză binemeritată de la viața publică, Mihaela Rădulescu revine ca gazda unui show care îmbină două dintre cele mai mari pasiuni ale ei: televiziunea și aventura! Ea a demonstrat, de-a lungul tuturor anilor în televiziune, că știe când să fie emoționată, empatică, serioasă sau vehementă, însă întotdeauna păstrându-și corectitudinea. Cum este în fața camerelor este și în realitate: sinceră, la obiect, autentică, un bun partener de discuție și o persoană care-ți poate fi confident.

Revin și… nu oricum, ci într-un loc total neașteptat – în vârful muntelui. Fără rochii cu paiete, fără tocuri, fără efecte de scenă. Ador provocările inedite, mi-am savurat pauza personală, acum abia aștept să mă întorc la muncă. E un nou început, un nou format, o… nouă abordare. Greu, interesant, riscant, emoționant… exact combinația pe care mi-a recomandat-o doctorul de-o viață, a spus Mihaela Rădulescu despre Ferma.

Foto: Facebook

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter