Cine e Ramona Ioana Bruynseels, candidat la Președinție? Politicianul a trecut printr-un divorț și are două fetițe

Publicat pe

I se spune Ramona Ioana, dar numele său întreg este Ramona Ioana Bruynseels și este primul candidat femeie înscris în cursa pentru alegerile prezidențiale 2019. Are 39 de ani, provine dintr-o familie obișnuită, a studiat la Harvard și a trăit pe trei continente.

Puțini știu că Ramona Ioana Bruynseels și-a refăcut viața după un divorț dureros și s-a căsătorit cu bărbatul iubit, abia anul acesta, după o relație de lungă durată. Iată traseul Ramonei Ioana Bruynseels de la primul său job, de preparator la Universitatea de Drept, la cea de candidat la alegerile prezidențiale 2019.

Ramona Ioana s-a născut pe 14 februarie 1980, în Cluj Napoca.

La 15 ani, ajunge să colaboreze cu radioul public, iar după liceu alege să studieze la Facultatea de Drept din Cluj Napoca. Ulterior, Ramona Ioana devine preparator la Universitatea de Drept pe care o absolvise și consilier juridic la MApN.

Ajunge la Banca Comercială Română (B.C.R.), unde ocupă pe rând mai multe poziții, iar ulterior este numită consilier al Președintelui și șef de cancelarie. Acolo l-a cunoscut și pe actualul său soț, Dominic Bruynseels.

A trecut printr-un divorț dureros

Se căsătorește și se separă doi ani mai târziu de primul său soț. În 2012, pleacă în Africa de Sud, unde face voluntariat în cadrul unei organizații non-guvernamentale dedicate sprijinirii copiilor abandonați.

Ulterior, pleacă din Africa de Sud, în SUA, unde este acceptată la Harvard Kennedy, dar a ales să se întoarcă în țară, spre deosebire de alți colegi.

A fost consilier în guvernul Tudose

În iulie 2017 este numită consilier de stat în Guvernul Tudose, pentru relația cu SUA și competitivitate. Apoi, este promovată Secretar de Stat în același Guvern, unde răspunde de relația cu SUA și politici publice.

În decembrie 2018 este numită consilier în cabinetul Vioricăi Dăncilă, pentru mediul de afaceri, funcție la care renunță înainte de alegerile europarlamentare. Câteva săptămâni mai târziu, Ramona Ioana face pasul spre politică și este desemnată candidată la președinție din partea umaniștilor.

Ramona Ioana este căsătorită cu Bruynseels

Ramona Ioana este căsătorită cu Dominic Bruynseels, bărbatul cu care este împreună de 10 ani și căruia i-a dăruit două fetițe.

Nunta celor doi a avut loc în mai 2019 și a fost urmată de o petrecere grandioasă. Mireasă a purtat o rochie cu motive tradițional românești.

'Suntem împreună de mulți ani. Avem două fetițe, am împărțit bucurii și necazuri. Am trăit pe trei continente. Nu a fost întotdeauna ușor, însă dragostea, respectul și dorința de a reuși că familie ne-au readus la mal de fiecare dată când am fost încercați de valuri. Astăzi zâmbesc atât de larg în mare parte datorită ție, Dominic. 11 mai 2019. Familia mea s-a întregit și în fața lui Dumnezeu', a scris Ramona Ioana Bruynseels, pe pagina ei de Facebook. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter