Cine e Renate Grad, semifinalista de la Vocea României? Profesoara de canto susţine concerte de muzică clasică

Publicat pe

Renate Grad a cucerit publicul de la Vocea României. Alături de antrenoarea ei, de Andra, Renate a demonstrat că are un talent deosebit, motiv pentru care a ajuns în semifinală!

Renate Grad este din Vișeul de Sus și a venit în București să studieze canto clasic la Conservator. Predă canto, dar și lecții de pian și de chitară. La a treia ediție a sezonului opt de la Vocea României, a întors cele patru scaune ale juraților, după ce a cântat „I will always love you'.

Concurenta de la Vocea României cântă de mică, chiar de la vârsta de 5 ani. Pe atunci urca prima dată pe scenă, însă până acum nu a avut oporturinatea de a performa în faţa unui public numeros. De-a lungul anilor, Renate a studiat muzica şi a ajuns chiar profesor de canto. Mai mult decât atât, Renate cântă alături de un band de coveruri. Pe lângă evenimentele private, susține și concerte de muzică clasică. Ultimul concert a fost la Budapesta, la Institutul Cultural, anul acesta pe 8 martie.

Pe lângă iubirea pentru muzică, Renate este pasionată şi de pictură, însă acest talent îl ţine doar pentru ea. Îi place să picteze flori şi toate tablourile le are agăţate pe perete.

Concurenta speră să câştige Vocea României cu ajutorul Andrei.

Renate Grad, în semifinala de la Vocea României

După cele două show-uri live, telespectatorii i-au ales pe cei opt semifinalişti din sezonul 8 „Vocea României, câte doi din fiecare echipă. Semifinala Vocea României va fi difuzată de Pro TV vinerea viitoare, de la ora 20.30, urmând ca marea finală să aibă loc pe 14 decembrie. În semifinala Vocea României 2018 Tudor Chirilă va fi reprezentat de Alma Boiangiu şi de Romaniţa Fricosu, Irina Rimes va lupta pentru un loc în finală alături de Alexa Dragu şi de Dora Gaitanovici, Andra mizează pe Renate Grad şi pe Mădălina Celine Coca, în timp ce Smiley îi are pe Vitalie Maciunschi şi pe Bogdan Ioan.

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter