Cine e Roxana Blenche de la Chefi la cuțite. Luptă să ajungă în finală!

Publicat pe

Cine e Roxana Blenche de la Chefi la cuțite? Este o tânără care a venit la concurs cu gândul de a fi prima femeie care va ajunge în finală și, de ce nu, de a câștiga competiția care, până acum, a fost dominată de bărbați.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Roxana Blenche de la Chefi la cuțite este decisă să câștige competiția și i-a încântat cu un preparat special, ieri seară, pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Cei trei chefi au avut parte de o surpriză plăcută – Roxana Blenche a venit la Chefi la cuțite decisă să câștige competiția și i-a încântat cu un preparat special, care i-a adus cele 3 cuțite.

La doar 27 de ani, Roxana Blenche de la Chefi la cuțite este chef într-un restaurant din capitală, iar preparatul ei nu a înșelat așteptările juraților, care, deși i-au adus și câteva critici, i-au lăudat preparatul – delicioasă rețetă de piept de rață cu vin roșu. Ulterior, tânăra le-a povestit celor trei șefi că nu este la prima participare la un concurs, chiar dacă această competiție i-a dat cele mai mari emoții.

„Am fost și în alte competiții, internaționale, am reprezentat România la Milano, alături de chef Cezar Munteanu. Am început în bucătărie alături de Michel Pascale, câștigător Iadul bucătarilor. Știu că aici e mai greu, dar vreau să demonstrez că pot', a povestit Roxana Blenche la Chefi la cuțite.

Citește și: Apariție rară a Angelinei Jolie, împreună cu copiii. Shiloh, fiica cea mare, a devenit de nerecunoscut

Cine e Roxana Blenche de la Chefi la cuțite. Luptă să ajungă în finală!Cine e Roxana Blenche de la Chefi la cuțite. Luptă să ajungă în finală!

Cine e Roxana Blenche de la Chefi la cuțite

Inițial, cursul vieții Roxanei Blenche a fost altul, tânăra pregătindu-se să devină inginer zootehnist. Întâmplarea a făcut ca, în 2015, pe când era studentă în anul patru la Cluj-Napoca, să obțină un post de bucătar în restaurantul Michel Pascale, din Baia Mare. Extrem de pasionată și-a urmat vocația, în timp acumulând experienţă în restaurante ca Cezanne, La Strada Bistronomie sau Maize, dar și în străinătate. Acum este head chef la Melt Restaurants și participă la competiții internaționale de cooking.

„A început să-mi placă cu adevărat să gătesc când eram prin anul trei de facultate, cam atunci am început să experimentez și să îmi cumpăr foarte multe cărți de gastronomie. Sora mea este cea care m-a încurajat să-mi încep o carieră în domeniu, deși eu susțineam că voi fi inginer zootehnist.

Însă, prin 2015, când eram în anul patru de facultate, se deschidea la Baia Mare un restaurant fine dining, este vorba de Michael Pascale, iar sora mea mi-a făcut rost de un interviu pentru un post de bucătar, fără să știu. Inițial chiar m-am supărat pe ea, dar m-am prezentat la interviu și am obținut postul. Așa am intrat în acest domeniu. Mi-a plăcut și am rămas”, a povestit Roxana Blenche de la Chefi la cuțite într-un interviu pentru TrendsHRB.

Citește și: Roxana Blenche e printre favoriți, la Chefi la cuțite. Cine e iubitul ei

Citește și: Ilinca Vandici, declarații despre debutul în televiziune, la Meteo: „Aveam 18 ani”. Ușa i s-a „deschis” după ce a participat la un concurs de Miss/ EXCLUSIV

Foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter