Cine e Ștefan Borleanu de la Chefi la cuțite. A primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu

Publicat pe

Nu puțini s-au întrebat cine este Ștefan Borleanu de la Chefi la cuțite, după ce concurentul a primit cuțitul de aur de la chef Florin Dumitrescu, în condițiile în care tânărul are mai puțin de trei ani experiență în bucătărie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Concurentul Ștefan Borleanu a primit, la Chefi la cuțite, recunoașterea din partea chef Florin Dumitrescu. În cel mai recent episod al show-ului culinar Florin Dumitrescu, impresionat de preparatul gătit de un tânăr de doar 26 de ani, i-a dat acestuia cuțitul de aur. Ștefan Borleanu primise deja cele trei cuțite de la chefi, însă lipsa lui de experiență l-a determinat pe chef Florin să ezite puțin…

Cine e Ștefan Borleanu de la Chefi la cuțite. A primit cuțitul de aur de la Florin DumitrescuCine e Ștefan Borleanu de la Chefi la cuțite. A primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu

Cine este Ștefan Borleanu de la Chefi la cuțite

Ștefan Borleanu s-a prezentat la Chefi la cuțite încrezător în preparatul său. Tânărul de doar 26 de ani le-a gătit chefilor tartar cu păstrăv afumat în gulie și halibut cu piure de topinambur, un preparat pe cât de gustos, pe atât de frumos prezentat.

Citește și: Primele imagini cu Andreea Antonescu după ce s-a întrors de la Survivor. Și-a revăzut fiica după două luni

Citește și: Aurel Pădureanu, revoltat după înmormântarea Corneliei Catanga: „Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Pe Mara Bănică o credeam altfel”

Citește și: Gabriela Cristea i-a rupt turta lui Iris. Ce obiecte a ales fetița de pe tavă

Citește și: Ilinca Vandici, totul despre piedicile în carieră și bullying-ul la care a fost supusă: „M-am lovit de critici când eram foarte slabă” / EXCLUSIV

Concurentul care a primit cuțitul de aur de la chef Florin Dumitrescu este din Vâlcea, dar locuiește de șapte ani în București. Pasiunea sa pentru cooking este certă, cu atât mai mult cu cât Ștefan a renunțat la inginerie pentru a-și urma visul.

Tânărul a povestit că, inițial, a decis să urmeze pasiunea tatălui său, care este tot inginer. Așadar, la 19 ani a intrat la Facultatea de Construcții. Deși a devenit inginer, Ștefan Borleanu a mărturisit că a fost mult mai atras de bucătărie. Iar pasiunea și talentul în bucătărie i-au fost confirmate chiar de către chef Florin, care i-a dat concurentului al doilea său cuțit de aur.

Are mai puțin de 3 ani experiență

După ce a renunțat la inginerie, Ștefan Borleanu tânărul de la Chefi la cuțite care a primit al doilea cuțit de aur al lui Florin Dumitrescu, s-a apucat serios de bucătărie. În 2017, s-a înscris la un curs de specialitate, iar pe urmă a lucrat în mai multe restaurante cu ștaif, de unde a furat meserie. De asemenea, concurentul a fost plecat și în America, pentru 4 luni, unde s-a familiarizat și cu bucătăria de peste Ocean.

„În America am fost să lucrez la un restaurant destul de bun, cu produse super ok. Acolo este un chef care a lucrat în New York, timp de 20 de ani, la un local cu trei stele Michelin. Deci am avut de la cine să învăț, să fur. Apoi am lucrat la un hotel de patru stele, m-a ajutat foarte mult și chestia asta. Am încercat să învăț cât mai mult(…). Nu aspir la cuțitul de aur, nu vreau să-mi fac speranțe ca să am apoi deziluzii', a mărturisit Ștefan Borleanu la Chefi la cuțite.

Chef Florin Dumitrescu a fost extrem de uimit când i-a auzit povestea, cu atât mai mult cu cât Ștefan Borleanu a mărturisit, la Chefi la cuțite, că nu are nici măcar 3 ani experiență în meserie… Iar asta deoarece pandemia l-a lăsat o vreme fără lucru. Cu toate acestea, faimosul bucătar și l-a dorit pe tânărul Borleanu în echipa sa, așadar i-a oferit cuțitul de aur.

„Nu fac de regulă treaba asta, cu un copil de doi ani de zile în meserie, dar am un feeling că îl meriți, mi-a plăcut foarte mult farfuria ta', i-a spus Florin Dumitrescu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter