Cine e Vlad Gherman, actorul din serialul Adela. Este logodit cu Cristina Ciobănașu

Publicat pe

Vlad Gherman, cunoscut publicului din serialul Pariu cu Viața sau din trupa Lala Band, revine acum pe micul ecran, în serialul Adela, difuzat la Antena 1. În serialul Adela, Vlad Gherman va interpreta un rol ce va stârni multe emoții, cu siguranță.

Serialul Adela a atras nume importante, în distribuție. Ultimul anunțat este Vlad Gherman, un tânăr actor extrem de îndrăgit, cunoscut publicului din serialul Pariu cu Viața sau din cadrul trupei LaLa Band.

În serialul Adela, noua producție de la Antena 1, semnată Ruxandra Ion, Vlad Gherman îl va interpreta pe Călin, un personaj cu totul nou faţă de ce a mai jucat până acum.

Povestea lui este una dureroasă și va stârni multe emoții în rândul publocului de sex feminin, în special. Abandonat la naştere, Călin nici măcar nu vrea să îşi cunoască părinţii. Singura lui familie este Mihai, protagonistul serialului, pe care îl consideră fratele lui mai mare şi pe care l-a cunoscut chiar în orfelinat. Mânaţi de un puternic sentiment de răzbunare, Călin şi Mihai sunt singurii băieţi din orfelinat care au reuşit să realizeze ceva în viată, respectiv Călin a excelat în domeniul IT, în vreme ce Mihai a devenit avocat. Tocmai pentru a-şi ajuta prietenul să-şi ducă planul la bun sfârşit, Călin s-a angajat la televiziunea lui Paul Andronic.

Călin este cel mai bun prieten al lui Mihai. Cei doi s-au cunoscut la orfelinat şi de atunci au rămas fraţi pe viaţă. Locuiesc împreună şi se ajută în orice. Călin e IT-ist şi lucrează la televiziunea lui Paul Andronic. E un spirit glumeţ, altruist şi sincer. Personajul Călin e diferit faţă de tot ce am făcut până acum. Deşi pare un tocilar la prima vedere, nu e deloc aşa. Abia aştept să îl cunoaşteţi şi, sper eu, să empatizati cu el!', a declarat Vlad Gherman.

Cine e Vlad Gherman, actorul din serialul Adela. Este logodit cu Cristina CiobănașuCine e Vlad Gherman, actorul din serialul Adela. Este logodit cu Cristina Ciobănașu

Cine este Vlad Gherman din serialul Adela. A vrut să devină medic

Vlad Gherman s-a născut la 16 februarie 1993 în București, unde a copilărit alături de sora sa mai mare, Alexandra. În 2011 a absolvit cursurile Școlii Centrale, profilul matematică-informatică.

Încă de la o vârstă fragedă, impresionat de boala bunicii sale, diabetul, Gherman și-a dorit sa devină medic. După ce mama sa l-a înscris la castingul pentru „Pariu cu viața', acesta și-a descoperit pasiunea pentru actorie, decizând astfel să urmeze carieră în acest domeniu

Cine este Vlad Gherman. Cristina Ciobănașu este logodnica lui

Deși foarte tineri, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au cunoscut pe vremea când amândoi făceau parte din trupa LaLa Band și, de atunci, sunt nedespărțiți. Deși încă nu bat clopotele de nuntă, cei doi sunt logodiți și, cel mai probabil că se vor căsători în viitorul apropiat.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter