Cine este Adina Miuleasa de la Mireasa. A trăit o dramă în copilărie

Publicat pe

Cine este Adina Miuleasa de la Mireasa. Tânăra are doar 23 de ani, un zâmbet molipsitor pe chip, dar ascunde în suflet durerea provocată de o dramă teribilă din trecutul ei. Acum este studentă și are și afacerea ei proprie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Reality show-ul matrimonial Mireasa a revenit încă din data de 29 august cu sezonul 6. Simona Gherghe este iar alături de concurenții care sunt nerăbdători să își cunoască sufletul pereche. Locația este una neașteptată, din Turcia, iar emisiunea se va difuza de la 14:00 și de la 17:00, la Antena 1.

Cine este Adina Miuleasa de la Mireasa. A trăit o dramă în copilărieCine este Adina Miuleasa de la Mireasa. A trăit o dramă în copilărie

Cine este Adina Miuleasa de la Mireasa

Cine este Adina Miuleasa. Maria Adina Miuleasa de la Mireasa s-a născut în anul 1999. Este în vârstă de 23 de ani și a lucrat ca stewardesă. În prezent, studiază Limbi Moderne Aplicate la Universitatea Politehnică Timișoara, conform descrierii de pe contul ei de Facebook. A mai urmat și cursurile Colegiului Național „Ștefan Velovan” – Pedagogic.

Pe lângă studii, Adina se ocupă și de afacerea proprie, un magazin online cu haine. Din păcate însă, tânăra a trăit o adevărată dramă de la o vârstă fragedă. Provine dintr-o familie cu 5 frați, iar tatăl ei a murit. Mama concurentei s-a recăsătorit, însă cele două nu se înțeleg foarte bine. Adina și-a ajutat mama să îl părăsească pe tatăl ei, fiindcă bărbatul era violent.

Cine este Adina Miuleasa. După ce s-a mutat la Timișoara, împreună cu mama ei, relația lor s-a răcit. Când părinții au decis să rupă legăturile cu ea, Adina s-a mutat la o profesoară din Strehaia. Aceasta a sprijinit-o și a încurajat-o să obțină rezultate bune la școală, conform Antena 1.

Citește și: Cine este George Cornel Ciubotaru de la Mireasa. S-a despărțit de iubită înainte de nuntă

Citește și: Marina Voica a împlinit 86 de ani! Cum se menține artista în formă: „Asta este viața, trebuie s-o duc cu cinste”

Citește și: Cine este Paul Theodor Niță de la Mireasa. A fost căsătorit

Citește și: Lili Sandu a înlocuit-o pe Adela Popescu și este noua prezentatoare de la „Vorbește lumea”: 'Sunt extrem de fericită'

A fost agresată fizic și verbal în fostele relații

Cine este Adina Miuleasa. Tânăra concurentă a avut până acum trei iubiți, dar relațiile nu au fost unele lipsite de probleme. Nu își mai dorește să treacă vreodată prin aceleași situații ca în trecut.

„Am avut 3 iubiți, un sârb care locuia în Londra, a doua tentativă de relație de o lună și ultima de 2 ani. Am încercat să mă și mărit, crezând că este o soluție. Dar nu a fost o variantă potrivită pentru mine. Mereu acești băieți erau băieții lui mama. Mie nu-mi place asta. În ultima relație mama lui mi-a făcut probleme.

Mă amenința că mă bate, că vine peste mine la București, că mă dă afară din casa lui, deși stăteam în chirie. Mă amenința că îmi rupe părul, mă jignea. M-am gândit și mi-am pus întrebarea dacă și la mine ar fi problema, dar nu. Am o părere bună despre mine. Am oferit încredere și loialitate și nu am primit în relații aceleași lucruri.

Nu aș mai accepta violența nici fizică nici verbală din partea unui bărbat. Am fost agresată fizic. Un pumn în gură, unul pe la coaste. Dar vreau să cred că am învățat o lecție din trecutul meu.', a povestit Adina Miuleasa, conform sursei citate anterior.

Cum arată bărbatul ideal pentru ea

Cine este Adina Miuleasa. Recunoaște că nu este gospodină, dar este dispusă să își schimbe stilul de viață pentru bărbatul iubit. Nu ar fi deranjată nici dacă acesta are un divorț la activ sau chiar și copii.

„Aș prefera un băiat care știe să gătească, pentru că nu aș vrea să fie asa o problemă, dar din iubire aș putea să și gătesc. Nu sunt o fată gospodină, nu îmi place să calc, să gătesc. fac curățenie de nevoie. Ca fizic mi-aș dori să fie mult mai înalt decât mine, brunet. Dacă a fost căsătorit și are copii nu mă deranjează.

Nu m-ar deranja nici dacă ar avea cazier. oamenii se schimbă, se corectează. Să fie înțelegător, să mă iubească la fel de mult cât îl iubesc eu, să îmi fie loial. Am speranța că voi găsi pe cine trebuie. Am zis să încerc. Chiar cred că voi ajunge în finală purtând rochia de mireasă. Vreau să cred că mai există bărbați adevărați', a încheiat concurenta de la Mireasa.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter