Cine este Alecsandru Dunaev. Trecutul neștiut al actorului din serialul Adela

Publicat pe

Alecsandru Dunaev este actorul care joacă în cel mai nou serial de la Antena 1, numit Adela. Alecsandru Dunaev are 29 de ani și este actor principal în Adela, serial produs de celebra Ruxandra Ion. El joacă alături de Maria Oprea și Oana Moșneagu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alecsandru Dunaev a povestit cum a fost ales pentru acest rol, spunând că nu s-ar fi așteptat să ia rolul principal.

'Mihai este un tip extrem de ambițios, încăpățânat chiar, uneori. Însetat de adevăr, de dreptate, consider că e în stare de multe compromisuri pentru a-și vedea scopurile realizate. Dar mai multe vă las să descoperiţi în fiecare joi, de la 20:30, pe Antena 1', a declarat Alexandru Dunaev.

'Preselecțiile s-au întins pe o perioadă mai lungă. Eu, personal, am avut la dispoziție mai multe zile în care să demonstrez tot ce pot și să sper că voi fi potrivit pentru rol', a spus el.

„Când am aflat rezultatul castingului, nu mi-a venit să cred și chiar mi-a luat ceva timp până să mă conving că într-adevăr se întâmplă. Cred că eu și Mihai avem câteva lucruri în comun. Curiozitatea dusă la extrem ne e comună, setea de adevăr, o oarecare încăpățânare pe alocuri. L-am înțeles foarte bine pe Mihai de la început și nu au prea existat momente în care să mă îndoiesc de deciziile lui', a mai spus Alexandru Dunaev.

Alexandru Dunaev a mai dezvăluit cum se înțelege cu colegele sale. 'Foarte bine! M-a surprins plăcut încă de la început conexiunea pe care am realizat-o imediat cu colegele mele. Pe baza acelei conexiuni, și relaționările între personaje se construiesc cu o mai mare ușurință. Deci, da, ne înțelegem bine și la cadru, și în afară lui', a precizat el.

Cine este Alecsandru Dunaev. Trecutul neștiut al actorului din serialul AdelaCine este Alecsandru Dunaev. Trecutul neștiut al actorului din serialul Adela

Alexandru Dunaev a spus tuturor ce pasiuni are, dezvăluindu-și astfel secretele. 'Malul Dunării într-un apus de august. La Sulina. Să am și o carte, dacă nu s-a întunecat prea mult. Liniștea să fie spartă de vâslele unei bărci și, dacă nu cer prea mult, să bată vântul dinspre Răsărit și să aducă cu el aerul sărat. Dați-mi trei zile pe an de așa ceva și nu mai vreau vreo altă vacanță', a concluzionat Alexandru Dunaev.

În plus, Alexandru Dunaev a povestit că va mai juca într-un film, 'Sabrina'. 'E un proiect care-mi va rămâne în amintire mult timp. Nu am un rol extrem de complex, dar e primul proiect de lung-metraj în care vorbesc limba rusă. În plus, e un proiect la care m-am înțeles foarte bine cu regizorul, am venit cu foarte multe propuneri care au fost acceptate și care au conturat un personaj de care eu sunt mândru', a dezvăluit Alecsandru Dunaev.

Cine este Alecsandru Dunaev din serialul Adela

Alecsandru Dunaev s-a născut în Tulcea, însă nu știe să înoate. Este un tip modest și extrem de pasionat de meseria de actor. Vacanța perfectă este la Sulina, pe malul Dunării, în luna august.

„Sunt un lipovean, străbunicii mei s-au născut în Rusia, în Rostov, iar numele meu s-ar putea traduce Dunăreanu. Coincidența face să mă fi născut pe mal de Dunăre, la Tulcea. Îmi place să mănânc pește, dar nu știu să pescuiesc, îmi place să mă plimb pe Dunăre, dar nu știu să înot, iar lista paradoxurilor poate continua', spune el.

Pentru actor, vacanța ideală este la Sulina, cu o carte în mână și o liniște desăvârșită.

„Malul Dunării într-un apus de august. La Sulina. Să am și o carte, dacă nu s-a întunecat prea mult. Liniștea să fie spartă de vâslele unei bărci și, dacă nu cer prea mult, să bată vântul dinspre Răsărit și să aducă cu el aerul sărat. Dați-mi trei zile pe an de așa ceva și nu mai vreau vreo altă vacanță', spune Alecsandru.

Citește și: Cum și-a cunoscut Dan Negru soția:'Era studentă'. A dezvăluit și secretul unui mariaj de 15 ani!/ EXCLUSIV

Citește și: Mihai Călin, totul despre debutul în televiziune, în urmă cu 25 de ani:„Ajunsesem să ieşim cu bodyguarzi după noi’/ EXCLUSIV

Citește și: Mihaela și Cristi Borcea au ajuns din nou în fața judecătorilor.Ce se întâmplă între cei doi

„Mi-aș dori să se încheie pandemia și să mă regăsesc în rolul unui cuceritor al scenelor, al proiectelor de teatru; dar mai avem până acolo. Nu cred că sunt în măsură să spun eu dacă sunt cuceritor. Frumusețea stă în ochiul privitorului, așa că îi voi lăsă pe cei din jur să judece această posibilă capacitate a mea', a spus el, întrebat dacă este un cuceritor.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter